در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از کمیته اطلاع رسانی چهاردهمین جشنواره رادیو و اجلاس جهانی صدا، دکتر محمد اخگری رئیس کمیته و دبیر علمی اجلاس جهانی صدا با بیان اینکه موضوع برگزاری اجلاس جهانی صدا کمی دیر مطرح شد ولی با برگزاری جلساتی با معاون صدا محورهای مورد نظر تعیین و از اول دی ماه فراخوان ارسال مقالات به اجلاس جهانی صدا منتشر شد، با این وجود وب سایت اجلاس جهانی صدا خیلی سریع بارگزاری شد.
خواستار این بودیم که هر آنچه در حوزه پژوهش تولید شده و ادبیات تحقیق موجود در بارهی رادیو که سالهای گذشته پدید آمده را جایی تجمیع کنیم که این امر در وب سایت رخ داد و ما تمام آثار قبلی پژوهش های رادیو را گرد آوری کردیم و 40 کتاب ، سه مجله «نجوای فرهنگ» ، «مجله صدا»، «فرهنگ مردم ایران و جهان» و مجله رادیو به صورت «pdf» تا به امروز بر روی سایت بارگزاری شده است.
وی با اشاره به حوزه بین الملل گفت: با همکاری آقای دکتر ناصر طاهری مدیر کل امور بین الملل سازمان فهرست میهمان ها مشخص شد و مقرر شدشش یا هشت نفر به ازای هر پنل میهمان از خارج کشور داشته باشیم که تا کنون حضور سه نفر از آن ها قطعی شده است که این افراد از کشورهای بلژیک، فرانسه و استرالیا هستند که متناسب با آینده پژوهی رادیو صحبت خواهند کرد. ضمن اینکه در حال رایزنی با میهمانهایی از کشورهای چین ، ژاپن و هند هستیم.
رئیس کمیته و دبیر علمی ششمین اجلاس جهانی صدا با بیان اینکه تا به امروز بیش از ۹۰ عنوان مقاله به دبیرخانه اجلاس ارسال شده ، گفت:علاقمندان میتوانند تا اول اسفند مقالات خود را به دبیرخانه اجلاس جهانی صدا ارسال کنند.
اخگری با بیان اینکه حین برگزاری اجلاس جهانی صدا ۶ پنل خواهیم داشت ادامه داد: مقالات ارسال شده به اجلاس جهانی صدا در پایگاه جهاد دانشگاهی (SID) و «سیویلیکا» نمایه میشود. با توجه به مشارکت و همکاری دانشگاه صداو سیما در برگزاری اجلاس، مقالات برگزیده در مجله علمی-پژوهشی رسانه های دیداری وشنیداری چاپ می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد