سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، محققان کالج دانشگاهی لندن (UCL) با انجام تحقیقی با استفاده از جامعه آماری متشکل از ۶,۷۱۰ بزرگسال ساکن انگلستان که ۵۰ سال یا بیشتر سن داشتند رابطه بین هنر و مرگ را بررسی کردند.
این مطالعه طولی، تعداد دفعاتی که شرکتکنندگان در این تحقیق به موزه، گالریهای هنری، نمایشگاه، اجرای زنده تئاتر، کنسرت یا اپرا رفتهاند را مورد بررسی قرار داد.
محققان به این نتیجه رسیدند حتی افرادی که در دسته کسانی قرار میگرفتند که در فعالیتهای هنری نامنظم و کم شرکت داشتند (شرکت در دو یا یک رویداد فرهنگی هنری در هر سال) ۱۴ درصد کمتر از دیگران دچار مرگ در سنین جوانی شدهاند و هرچه که آمار شرکت شرکتکنندگان در این تحقیق در رویدادهای هنری و فرهنگی بیشتر بود احتمال مرگ در سنین جوانی کمتر میشد.
کسانی که به صورت منظم در رویدادهای فرهنگی - هنری حضور داشتند (کسانی که هر چند ماه یک بار فعالیت هنری و فرهنگی داشتند) احتمال مرگشان در سنین جوانی ۳۱ درصد کمتر بوده است.
این تحقیق بخشی از موج تحقیقات اخیر است که رابطه بین هنر و سلامت را میسنجد. تحقیقاتی طی دههای اخیر در بریتانیا و دانمارک انجام شد که وجود آثار هنری در بیمارستانها و نتایج بهبود بیماران را به یکدیگر مرتبط دانسته است.
نتایج تحقیقاتی که این هفته به انتشار رسید با اشاره به اینکه طول عمر میتواند با وضعیت اقتصادی ـ اجتماعی جمعیتی که به موزه، نمایشگاه و گالریهای هنری میروند مرتبط باشد، فاکتورهای اجتماعی ـ اقتصادی را نیز در برگرفته بود.
با این حال هنوز برخی از همبستگیهای آماری بین فعالیتهای فرهنگی و طول عمر به نظر میرسد با فاکتورهای اجتماعی ـ اقتصادی بیارتباط باشند. اگر بخواهیم به زبان سادهتر بگوییم نتایج این تحقیق نشان میدهد «فعالیتهای فرهنگی هنری با طول عمر در ارتباط است».
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد