
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، محققان استرالیایی یک شرکت باور دارند، روش درمانی سلول های بنیادی آنها میتواند به درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا کمک کند و احتمال ثمربخش بودن آن نیاز است.
پزشکان امیدوار هستند که سلولهای بنیادی بتواند سلاحی در مبارزه با کروناویروس باشد؛ شرکت پزشکی Mesoblast از آزمایش 300 نفر برای تعیین اینکه آیا درمان از طریق سلول های بنیادی در بیماران مبتلا به COVID-19 که از التهاب شدید ریه رنج میبرند مؤثر خواهد بود یا خیر خبر دادند.
کارن عثمان که هدایت این تیم را برعهده داشت گفت: آنچه در همان بیمار اول دیدیم این بود که در طی چهار ساعت بسیاری از پارامترهای بیماری او چهار ساعت پس از دریافت سلول های بنیادی بهتر شد.
محقق ارشد این پژوهش اضافه کرد: این نتایج مرا برای راهحل جدید درمان کرونا تشویق کرده است، اگرچه تردیدهایی نیز وجود داشته است.
دانشمندان این شرکت از روش سلول درمانی «رایونسیل» ( Ryoncil) خود به صورت تزریق داخل وریدی استفاده کردند.
اگرچه از روش سلول درمانی، معمولاً برای سایر بیماریها مانند آرتریت روماتوئید استفاده میشود، اما ممکن است در این مرحله قدم دیگری در جهت کمک به بیماران کرونا باشد.
یک بیمارستان در نیویورک این آزمایش را روی ۱۲ بیمار انجام داد و درنهایت ۱۰ نفر از آنها توانستند از دستگاههای تنفسی بینیاز شوند و شرایط بهبودی را پیدا کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: