سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، علاوه بر اینکه آنها خانه شما را زیباتر میکنند و هوای خانه را تمیز نگه میدارند!
کاکتوس طبق مطالعه عمیقی که توسط ناسا انجام شده است به عنوان یک جاذب کارآمد امواج رادیواکتیو شناخته میشود.
این گیاه به خصوص برای جذب اشعهای که توسط رایانهها تولید میشود، بسیار مفید است.
همچنین میتواند پرتویی را که ممکن است از برجهای تلفن همراه در نزدیکی شما ایجاد شود را جذب کند، بنابراین واقعاً گیاهی است که شما را از طیف گستردهای از فعالیتهای رادیواکتیو محافظت میکند.
بخشی از آنچه کاکتوس را به چنین گیاه فوقالعادهای تبدیل کرده، نگهداری بسیار آسان آن است. لازم نیست کاکتوسها هر روز آبیاری شوند. آنها تنها با قرار گرفتن در محیط گرم و پرنور به خوبی رشد میکنند.
اگر در آب و هوای سرد قرار دارید میتوانید آنها را در نزدیکی یک پنجره نگه دارید و آنها نیز بسیار خوب عمل میکنند البته اگر میخواهید آنها به طور مؤثر موجهای رادیواکتیوی مضر را از شما دور کنند، باید در کنار رایانه یا مودم شما قرار بگیرند.
سانسوریا یا گل ماری، گیاه دیگری است که هنگام جذب اشعه رایانه بسیار مؤثر عمل میکند. قرار دادن آن در نزدیکی رایانه یا مودم میتواند راهی عالی برای سالم نگه داشتن اتاق شما باشد. سانسوریا همچنین با تبدیل CO2 به اکسیژن باعث میشود شما از هوای پاکتر و ریههای شفافتر و قویتر بهرهمند شوید.
ظاهر بلند و باریک گیاه ماری باعث زیبایی هرچه بیشتر در هر محیطی میشود. بسیار متنوع است و مهم نیست از نظر مواد در زمین یا گلدانهای مختلفی پرورش یابد. مانند کاکتوس، گیاه ماری نیازی به آبیاری مداوم ندارد، فقط کافی است هفتهای یکبار خاک را بررسی کنید تا در صورت خشک بودن آن را آبیاری کنید اما باید مراقب باشید که آن را غرق آب نکنید، به خصوص در ماههای زمستان. هنگام آب دادن به گیاه، مراقب باشید تا آب روی برگها نریزد چون باعث پوسیدگی در برگ میشود.
این گیاه زیبا از شما و خانوادهتان در برابر اثرات مضر امواج الکترومغناطیسی محافظت میکند. چه آن را در نزدیکی تلویزیون و رایانه و چه در کنار دستگاه الکترونیکی دیگری داشته باشید، از توانایی آن در جذب بخش زیادی از امواج، بهرهمند خواهید شد. گیاه ماری در دسته گیاهان مناسب برای آپارتمان و محیطهای کم نور قرار میگیرد و بهترین رشد آن در محیطهایی با نور غیرمستقیم است.
گیاه گندمی یا عنکبوتی از نظر ظاهری شبیه به گیاه مار است، اما برگها به جای سفت و محکم بودن، لکه دار هستند و تمایل دارند به جای آنکه مستقیم رو به بالا رشد کنند، مانند آبشار به اطراف سرازیر شوند. گیاه عنکبوتی نه تنها آلودگی را جذب میکند و خانه شما را از گازهای مضر پاک میکند بلکه در جذب اشعه از دستگاههای الکترونیکی شما نیز بسیار مفید است.
گیاه عنکبوتی یکی دیگر از گیاهان آسان در نگهداری است. مانند گیاه ماری، در نور غیرمستقیم بهترین رشد را میکند و تابش مستقیم نور خورشید یا گرما باعث سوختگی برگها میشود. پس حتما گیاه را در محلی نگه دارید که سایه زیادی دریافت میکند.
گیاه برگ بتل یک گیاه زیبا و ساده برای هر اتاق است. در کنار ظاهر عالی، توانایی قوی در جذب امواج الکترومغناطیسی دارد. از آنجا که دارای خواص دفع هیدروکسیل و سوپر اکسید است، میتوان از آن برای از بین رادیواکتیو در هوا استفاده کرد.
علاوه بر اینکه، گازهای مضر را جذب، هوا خانه یا محل کار شما را تمیز و شفاف میکند و به شما امکان میدهد راحتتر نفس بکشید. اگر میخواهید از معجزه او در محافظت شما در برابر اشعه به طور کامل آگاه شوید، کافی است آن را در نزدیکی دستگاههای خود که بیشترین تابش را دارند، قرار دهید.
نگهداری از گیاه برگ بتل کمی دشوارتر است زیرا نیاز به آبیاری منظم دارد. شما باید هر روز خاک را بررسی کنید و در صورت خشک بودن آب فراوانی بدهید.
خاک این گیاه باید همیشه مرطوب باشد. گیاه را در سایه نگه دارید تا خطر سوختن برگها از آفتاب به حداقل برسد. اگر اتاق شما آفتاب گیر است، آن را به گوشهای منتقل کنید که از پنجره دور باشد و نور کمتری دریافت کند.
گل سنگ لوتوس یا ساکولنت از نظر ظاهری شبیه کاکتوس است اما از نظر بیولوژیکی کمی متفاوت است.
این گیاه در جذب اشعه بسیار عالی است و با توجه به اندازه کوچک آن، میتواند به راحتی در کنار تمام دستگاههای الکترونیکی قرار بگیرد تا هم یک دکوری زیبا باشد و هم امواج مضر را از شما دور کند.
در واقع شما میتوانید به یک چیز زیبا نگاه کنید و بدانید که از شما در برابر امواج مضر از دستگاههای الکترونیکی شما محافظت میکند.
مراقبت از لوتوس سنگی بسیار آسان است و به نور و آب بسیار کمی احتیاج دارد. شما فقط باید هر 2 یا 3 روز یکبار به آن کمی آب دهید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد