به گزارش جام جم آنلاین از وزارت نفت، «کرامت ویس کرمی» درباره نیاز کشور بهویژه کلانشهرها به جایگاه سوخت سیانجی افزود: پراکندگی ۶ هزار و ۵۰۰ جایگاه سیانجی و بنزین با توجه به میزان مصرف در هر شهر و استانی متفاوت است.
وی درباره کافی بودن جایگاههای عرضه سیانجی برای افزایش توزیع این سوخت پاک در کشور تأکید کرد: در کلانشهرهایی مانند تهران نیاز به افزایش تعداد جایگاهها داریم، اما شهرستانهای اطراف تهران از این نظر تکمیل هستند و نیاز بیشتری ندارند.
ویسکرمی تصریح کرد: کار مطالعاتی و برنامهریزی در حال انجام است تا شهرها و کلانشهرهایی که نیاز به جایگاه سوخت دارند، شناسایی شوند و نسبت به احداث جایگاه اقدام کنیم.
وی گفت: برای نمونه کلانشهری مانند تهران ۲۰۰ جایگاه سوخت سیانجی دارد و باز هم نیاز به افزایش است که پیشبینی شده اضافه کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران درباره موانع یا ضرورتها برای افزایش تعداد جایگاه های سوخت بیان کرد: زمین مورد نیاز برای احداث جایگاه های سوخت باید بهطور حتم در حوزه شهری باشد و شهرداری آن را اختصاص دهد.
ویسکرمی افزود: تأیید دستگاههای ذیربط مثل محیط زیست نیاز است و باید بررسیهای زیستمحیطی روی آن زمینها انجام شود.
وی تأکید کرد: جایگاه موردنظر باید بهطور حتم استانداردهای فنی و ایمنی بهویژه زیست محیطی را داشته باشد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی درخصوص میزان صرفه جویی در مصرف بنزین با طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودروها توضیح داد: اگر تبدیل ناوگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خودرو عمومی محقق شود، روزانه ۱۲ میلیون مترمکعب به مصرف سیانجی اضافه و در حقیقت ۱۲ میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته میشود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد