سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سدر، یکی از مقدسترین درختان روی زمین است، تا جایی که یکی از درختان بهشتی نام گرفته و در آموزههای دینی اسم آن را بارها شنیدهایم، این گیاه بینظیر که تقریباً به عنوان یک گیاه همه کاره میتواند مورد استفاده قرار بگیرد، یعنی شما میتوانید برای همه قسمتهای بدن این گیاه را بکار ببرید، سدر خاصیت خنککنندگی فوقالعادهای دارد و استفاده آن در مورد مو، سبب حالتدهی و خوش فرم شدن آن میشود.
سدر دارای میوهای به شکل سنجد است که در مناطق جنوبی ایران میروید، سدر به عنوان گیاهی است که همه قسمتهای آن دارای خاصیت دارویی است، برگ، میوه، شکوفه و حتی ریشه سدر هم قابل استفاده است.
از گیاه سدر در شامپو و ترکیبات آرایشی استفاده میشود از گیاه سدر ضمادی درست میشود که اگر بدن با آن شستوشو داده شود به اصلاح و لایهبرداری پوست کمک میکند برای افرادی که دارای پوست چرب هستند استفاده از سدر راحتتر و مناسبتر است.
برای از بین بردن جوش، شفاف شدن پوست و رفع لک و تیرگی پوستتان، مقداری حنای بیرنگ و پودر سدر را به یک اندازه مخلوط کرده به پوست خود بمالید تا با گذشت زمان تیرگیهای پوست کم رنگ شود.
۵۰ گرم حنای بیرنگ را با ۱۵۰ گرم سدر و ۱۵۰ گرم مورد ترکیب کنید و روی موها بگذارید، بعد از گذشت مدت زمان نیم ساعته موهای خود را بشویید، این ماسک برای جلوگیری از ریزش مو عالی است و ریشه مو را محکم میکند.
برای سفید شدن دست و بدنتان سدر و آبلیمو رو با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیری نه سفت و نه بسیار شل در آید سپس آن را به تمام قسمتهای بدنتان بمالید و ۱۵ دقیقه بعد بشویید.
برای بهبود جای سوختگی و زخمهای سطحی، مقداری پودر سدر را با آب مخلوط کنید تا خمیری شکل شود و سپس روی زخم بمالید و بعد از گذشت چند دقیقه، آن را بشویید.
از خواص زیبایی سدر نیکویی رنگ رخسار است، در صورتی که پوست شما کدر است و میخواهید پوستی شفاف و روشن داشته باشید، سدر را با روغن بادام تلخ مخلوط کرده و استفاده کنید، از آنجا که روغن بادام تلخ چرب است مشکلی برای پوست ایجاد نمیکند و میتواند یک الی ۲ ساعت روی پوست بماند.
طرز تهیه ماسک:
برای درست کردن ماسک، سدر را بجوشانید، آب آن را صاف کرده و آبش را با هم وزن خودش روغن بادام تلخ مخلوط کنید، حالا آن را روی حرارت کم قرار دهید، آرام هم بزنید تا آبش بخار شود و عصاره سدر در بادام تلخ باقی بماند، این ماسک هر چه بیشتر روی پوست بماند تأثیر بیشتری خواهد داشت و برای پوستهای خشک مفید است.
یکی از ماسکهای طبیعی دیگر با سدر که به عنوان لایهبردار استفاده میشود، ماسک سدر و ماست است، البته از دیگر کاربردهای این ماسک، از بین بردن جوشها، جای جوش، به خصوص جوشهای دوران نوجوانی و جوانی است، میتوانید از این ماسک زمانی که پوست بدن، صورت یا حتی پوست سرتان دچار خارش شده، برای رفع خارش و التیام التهابات پوستی استفاده کنید.
طرز تهیه ماسک:
ابتدا مقداری سدر را با نوک قاشق چایخوری پیمانه کرده و ماست را به میزانی اضافه کنید که به صورت خمیری در آید که روی پوست قرار بگیرد، دقت کنید این خمیر نباید بیش از حد غلیظ یا رقیق باشد بعد اینکه ماسک آماده شد آن را به صورت لایهای نازک به مدت نیم ساعت روی پوست خود بگذارید و سپس شروع به آبکشی آن با آب سرد کنید، اگر پوست چربی دارید استفاده از این ماسک را پیشنهاد میکنیم.
در زمانی که ماسک روی صورت است به هیچ وجه صحبت نکنید و تا پایان زمان ۳۰ دقیقه که ماسک را بشویید ساکت باشید، زیرا در حین صحبت کردن با ماسک، به مرور زمان چین و چروک در پوستتان ایجاد میشود، به طور کلی در استفاده از ماسکها، حتی ماسک طبیعی زیادهروی نکنید و هفتهای یک مرتبه به سراغ آنها بروید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد