به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، خورش غوره مسما یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی است که براحتی تهیه میشود. در این مطلب شما را با طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ مرحله به مرحله به همراه نکات کلیدی آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم خورشت غوره مسما
غوره
|
۱ لیوان
|
مرغ
|
۵۰۰ گرم
|
گوجه
|
۳ عدد
|
بادمجان
|
۶ عدد
|
پیاز
|
۱ عدد بزرگ
|
رب، نمک و فلفل
|
به میزان لازم
|
زعفران دم کرده
|
۱ قاشق غذاخوری
|
طرز تهیه خورشت غوره مسما
- ابتدا مرغها را بخوبی یعنی به اندازهای که نه خام و نه سوخته شود سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. در حین سرخ شدن زعفران دم کرده را نیز به آن اضافه کنید.
- سپس مرغهای سرخ شده را به همراه رب کمک تفت دهید و آن را درون قابلمه گذاشته و با اضافه کردن دو لیوان آب اجازه دهید پخته شود.
- پیازها را خرد کرده و تفت دهید؛ زمانی که پیازها طلایی شد غورهها را به آن اضافه کنید و به مقداری که رنگ غورهها تغییر کند، ترکیب حاصل را تفت دهید. بهتر است غوره انتخابی شما غوره عسگری بیدانه باشد. در صورتی که دوست دارید غوره مسمای شما کمی ترشتر شود، میتوانید از کمی آب غوره نیز استفاده کنید.
- غوره و پیاز تفت داده شده را به درون قابلمهای که مرغ در آن در حال پخته شده است اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید.
- به سراغ بادمجانها رفته و آنها را از وسط نصف و در روغن سرخ کنید. گوجهها را نیز برش داده و کمی تفت دهید. در نظر داشته باشید که اگر بادمجان در اختیار نداشتید یا آنکه طرفدار کدو هستید، میتوانید به جای بادمجان از کدو خورشنی نیز استفاده کنید. بهتر است تلخی بادمجانها را هم بگیرید.
- در ۱۵ دقیقهی پایانی پخت مرغ، بادمجانها و گوجهها را به داخل قابلمه اضافه کنید؛ بهتر است برای آنکه شکل ظاهری بادمجان و گوجهها حفظ شود و حالت له شدگی پیدا نکند، آنها را با احتیاط به مخلوط مرغها اضافه کنید و پس از پخته شدن نیز برای زیبایی و تزئین بهتر، آنها را با احتیاط از قابلمه خارج کنید.
- خورشت غوره مسمای شما آماده است؛ این خورش خوشمزه را میتوانید در کنار کته یا چلو ساده و سبزی تازه سرو کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.