به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، تنبلی چیست ؟ این میل به تنبل بودن است، که هیچ کاری انجام ندهید و در برابر تلاش مقاومت کنید این حالت تنبلی ست که اجازه می دهد همه چیز همان طور که هستند بماند.گاهی اوقات ، از اینکه کمی بعد از کار سخت چند ساعته یا زمانی که در یک روز بسیار سرد در حال استراحت هستیم لذت می بریم با این حال اگر این وضعیت زیاد اتفاق بیفتد، باید فکری در مورد آن کنیم. برای انجام دادن کارهای روزمره، به طور موثر کار ، زندگی کنید و به موفقیت برسید، بایدبا نکات ساده و موثر این بخش یاد بگیریم چطور بر تنبلی غلبه کنیم.
:کارها را به کارهای کوچک تر تقسیم کنید
ما اغلب از انجام کارها اجتناب می کنیم چون آن ها را خیلی بزرگ، بیش از حد خسته کننده، و زمان بر می بینیم.تقسیم کردن کارها به چند کار کوچک تر می تواند این مشکل را حل کند. پس، هر کدام از آن ها خیلی سخت یا ترسناک به نظر نمی رسند. به جای انجام یک کار بزرگ، یک سری وظایف کوچک داریم که به تلاش زیادی نیاز ندارند.این رویکرد نه تنها می تواند به کارها بلکه به اهداف و هر چیز دیگری که باید انجام دهیم اعمال شود بیشتر تنبلی و مقاومت درونی که اغلب تجربه می کنیم را ذوب می کند.
در برخی موارد، تنبلی دلیل خستگی و کمبود انرژی است. اگر این مساله در مورد شما صادق است، باید استراحت و خواب کافی داشته باشید و همچنین ورزش کنید و هوای تازه استشمام کنید
در برخی موارد، دلیل تنبلی کمبود انگیزه است. می توانید انگیزه خود را از طریق تجسم کردن و تفکر در مورد اهمیت انجام تکلیف و یا به دست آوردن هدف ، تقویت کنید.
اغلب بر روی فردی که می خواهید باشید، اهدافی که می خواهید به دست آورید، و زندگی ای که می خواهید تمرکز کنید چون می تواند به ما انگیزه عمل کردن را بدهد.
به منفعت هایی که به دست می آورید فکر کنید اگر بر تنبلی خود غلبه کنید و به جای آن که به مشکلات و یا موانع فکر کنید ، دست به کار شوید. با تمرکز بر سختی انجام کارها، منجر به سرخوردگی، اجتناب از تنبلی می شود. مهم است ذهن و توجه خود را به منافع معطوف کنید نه به مشکلات.
به این فکر کنید که چه اتفاقی خواهد افتاد اگر تسلیم تنبلی شوید و کار یا تکلیف خود را انجام ندهید. فکر کردن در مورد عواقب تنبلی نیز می تواند شما را وادار به اقدام کند.
تمرکز بر انجام یک کار در یک زمان. اگر احساس می کنید که کار زیادی دارید، احتمالا به جای غلبه بر تنبلی، احساس درماندگی و تنبلی می کنید.
قوه تخیل شما تاثیر زیادی در ذهن، عادات و عمل تان دارد. خودتان را به آسانی، با شور و اشتیاق در حال انجام وظیفه تصور کنید. این کار را قبل از شروع با یک کار یا هدف انجام دهید ، و همچنین زمانی که احساس تنبلی می کنید ، یا زمانی که ذهن تان خسته است آنچه را که انجام می دهید رها کنید.
به خود بگویید می توانم هدف خود را به انجام برسانم . " انرژی و انگیزه لازم برای اقدام و انجام هر کاری که بخواهم و یا باید انجام دهم را دارم ."" انجام کارها من را قوی تر می کند ."
هر کار را به عنوان ورزش در نظر بگیرید تا شما را قوی تر، مصمم تر کند.
از تعویق انداختن کارها اجتناب کنید که نوعی تنبلی است. اگر کاری دارید که باید انجام دهید، چرا همین حالا این کار را انجام نمی دهید چرا اجازه می دهید عقب بیفتد ?
به افراد موفق نگاه کنید و اینکه چطور اجازه نمی دهند تنبلی وارد زندگی شان شود . از آن ها یاد بگیرید، با آن ها صحبت و ارتباط برقرار کنید .غلبه بر عادت تنبلی ، از طریق یک سری فعالیت های روزمره به دست می آید، زمانی که انتخاب می کنید به جای ساکن ماندن ، فعالیت کنید. هر بار که بر تنبلی خود غلبه می کنید، قوی تر می شوید. هر زمان که می خواهید عمل کنید ، توانایی خود برای برنده شدن ، رسیدن به اهداف و بهبود زندگی خود را افزایش می دهید.
وقتی احساس می کنید شاید این اواخر خیلی تنبل بوده اید و سعی می کنید خودتان را در این مورد شکست دهید امیدوار باشید این کار باعث می شود شروع به اقدام کنید.بعضی وقت ها این اتفاق می افتد. اما متوجه شده ام شماتت خودتان اغلب منجر به احساس افسردگی و شکست می شود. و بنابراین به نظر می رسد انگیزه کمتری برای رفتن و به تعویق انداختن آن وجود دارد ، زیرا به نظر می رسد نقطه کمی برای تلاش کردن وجود دارد.
فقط نشستن در مقابل کامپیوتر و تلاش برای انجام کامل کار برای 5 یا 20 دقیقه ممکن است منجر به هیچ کار مهمی نشود.اگر آن چیزهایی که معمولا باعث به تعویق انداختن کارهایتان می شود را کنار بگذارید کارها با نظم بیشتری پیش می رود.
پس از خود بپرسید:معمولا به جای انجام کار از کجا فرار می کنم ؟
بنابراین تلفن را در حالت سکوت قرار دهید و وقتی کار می کنید آن را در انتهای دیگر خانه قرار داده. با تنظیم این مانع فیزیکی کوچک ، از دام تلفن دوری کنید شاید 95 ٪ مواقع.
زمانی که زندگی تان بیش از حد شلوغ است ممکن است شما را خسته کرده و با تنبلی کارها را به تعویق بیندازید و فقط به تلویزیون و یا گوشی هوشمند خود نگاه کنید.کارهای مهمتر را در الویت قرار دهید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد