
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از شیعه نیوز ،این روزها نسل جدید مدام از اینترنت استفاده می کنند . اگر چه نوجوانان بیش تر از گروه های سنی دیگر درگیر اینترنت هستند و این کار را به دلیل اهداف مختلفی از جمله شرکت کردن در کلاس های آنلاین ، ارتباط برقرار کردن با دوستان و اعضای خانواده و غیره به انجام می رسانند اما گاهی اوقات استفاده از اینترنت در آن ها به اعتیاد تبدیل می شود و می تواند اثرات بدی را به همراه داشته باشد . رفتار های مخرب، استفاده غلط از شبکه های اجتماعی ، خرید غیر ضروری به صورت آنلاین ، استفاده بیش از حد از ویدیو گیم ها و بازی های آنلاین جزء مشکلات رایج آن ها می باشد .
بسیاری از نوجوانان اعتیاد به اینترنت را به دلایل مختلفی از جمله فرار از تنهایی ، افسردگی ، اضطراب اجتماعی و تمایل شدید برای جستجو کردن اطلاعات تجربه می کنند . والدین هم می توانند این موارد را تحت نظر قرار دهند و در کنار عوامل دیگری از جمله ژنتیک ، کنترل بیشتری روی تاثیرات مخرب اینترنت بر سلامت فرزند شان داشته باشند اما به نظر شما استفاده زیاد از اینترنت چه مضراتی دارد؟
کودکان و نوجوانانی که زمان زیادی را در شبکه های اجتماعی هستند و در دنیای واقعی وقت نمی گذرانند ، بعد از مدتی به اینترنت وابسته می شوند و زمانی که به اینترنت دسترسی نداشته باشند ، شروع به نشان دادن علائمی از جمله اضطراب و ناراحتی و افسردگی می کنند .
نوجوانان از اینترنت برای انجام کار های خاصی مثل جستجو برای اطلاعات ، پرداخت قبوض ، تعاملات مالی و غیره استفاده می کنند . چنانچه پیش از این هم گفته شد در دنیای بازی هم به جای این که کارهای خودشان را انجام بدهند ، مدام به دنبال گیم های مختلف هستند و هم چنین نمی توانند مدیریت خوب در زمان داشته باشند و در نتیجه طبق برنامه مطالعاتی خود و کارهای مهم دیگر پیش نمی روند .
اکثر کودکان و نوجوانان این روزها از گوشی و تبلت استفاده می کنند و حتی تا رختخواب هم آن را همراه خود دارند . قبل از خوابیدن مدام از این دستگاه ها استفاده می کنند و در نتیجه نور مصنوعی این دستگاه ها در مدت زمان طولانی مشکلات خواب را در آن ها ایجاد می کند . معمولاً کودکان از خواب سیر نمی شوند و تا نیمه های شب بیدار می مانند که همین امر برای سلامتی جسمی و روانی آن ها مخرب است .
افرادی که زمان زیادی را صرف اینترنت می کنند ، معمولاً نمی توانند در جامعه واقعی از لحاظ اجتماعی موقعیت خوبی داشته باشند . آن ها اغلب دوست های صمیمی ندارند و روابط شان با شکست روبرو می شود و در نتیجه در اجتماع منزوی خواهند شد .
اکثر کسانی که به اینترنت اعتیاد دارند ، خودشان می دانند که دارای چه مشکلی هستند . دوستان، اعضای خانواده و همکاران هم می توانند این عادت بد را به آن ها یادآوری کنند اما آن ها سعی می کنند این موضوع را انکار کنند و در واقع دروغگو می شوند .
افراد معتاد به اینترنت از اینترنت برای کاهش استرس و بهبود حال و حوصله خود استفاده می کنند . هنگام استفاده از اینترنت شاد و خوشحال هستند و زمانی که نتوانند به آن دسترسی داشته باشند ، کاملاً مضطرب و کلافه می شوند .
نه تنها کودکان و نوجوانان در صورت استفاده نامناسب از اینترنت دچار مشکل می شوند ، بلکه جامعه هم از طریق مواردی که در ادامه ی این بخش از نمناک عنوان شده به خطر می افتد:
بنابراین اگر کودک و نوجوان شما مدام در پی راه های مختلف برای استفاده از اینترنت است و تاثیرات منفی آن را مشاهده کرده اید، بهتر است به دنبال راهکار و مشاوره برای برطرف کردن مشکل اعتیاد او به اینترنت باشید .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد