به گزارش جام جم آنلاین به نقل گاله
مواد لازم
نعنا تازه۱۰ برگ
لیمو ترش تازهیک عدد
شکردو قاشق غذاخوری
یخ قالبییک فنجان
سودا (آب گازدار)نصف فنجان
مرحله اول
برگهای نعناع و یک برش از لیمو را داخل یک لیوان محکم بریزید و با استفاده از گوشتکوب برقی خرد کنید تا آب لیمو و روغن نعناع بیرون بیاید.
مرحله دوم
دو برش دیگر لیمو را به همراه شکر اضافه کنید و دوباره با گوشتکوب برقی خرد کنید تا دوباره آب لیمو بیرون بیاید. حالا یخهای مکعبی را داخل لیوان بریزید و لیوان را با آب گازدار (سودا) پر کنید.
مرحله سوم
هم بزنید، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود باز هم شکر اضافه کنید. حالا نوبت آن است که با الهام گرفتن از تصاویر گارنیش کردن موهیتو و یا طبق سلیقه و ذوق خودتان لیوان را با کمک شکر و نعناع و لیمو تزئین کنید.
موهیتو را میتوان با استفاده از سیروپهای تجاری موهیتو نیز تهیه کرد یا حتی از موهیتوهای آماده استفاده کرد اما به شما قول میدهیم هیچکدام عطر و طعم موهیتو یی که خودتان درست کرده باشید را ندارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد