در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک
- برنج: 100 گرم
- سبزی های معطر:500 گرم
- گوشت چرخ کرده گوساله یا گوسفند: 250 گرم
- آلوی بدون هسته:300 گرم
- پیاز بزرگ:4 عدد
- روغن، نمک و فلفل:به اندازه دلخواه
طرز تهیه آش آلو
آلو را به مدت 2 ساعت در آب گرم قرار دهید .
سپس تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا گرم شود. سپس دو عدد از پیازها را ریز خرد کنید و داخل روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
2 عدد دیگر از پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرد و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و ورز دهید.سپس گوشت را به اندازه گلوله های 2 سانتی متری در بیاورید و داخل پیاز تفت دهید تا کمی سرخ شود.
بعد داخل قابلمه حدود یک لیتر آب بریزید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب ، حرارت را کاملا کم کنید تا گلوله های گوشت به آرامی بپزد.
در این فاصله برنج را با آب گرم بشویید . سبزی های شسته شده را خرد کنید و به همراه نمک ، فلفل ، برنج و آلوی خیس داده شده را به همراه آبش ، به قابلمه آش اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت پخت مواد ، آش جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: