به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، معمولا هیچ چیز نمی تواند توانایی خانم ها برای شیردادن به کودک را از بین ببرد. اگرچه که تغییرات خاصی در آناتومی بدن و سینه ها ممکن است که نگرانی هایی را برای مادران ایجاد کرده باشد که یکی از آن ها جراحی های زیبایی و ایمپلنت سینه است که می تواند عوارض جانبی مخصوصاً در توانایی مادر برای شیردهی به کودک را در پی داشته باشند. پس در این قسمت از با ما همراه باشید تا در مورد شیردهی برای خانم هایی که ایمپلنت سینه انجام داده اند و چالش هایی که دارند، اطلاعات کافی کسب کنید.
اکثر خانم ها با ایمپلنت سینه با هیچ مشکل یا سختی در دوران شیردهی مواجه نمی شوند. البته تحقیقات در این مورد هنوز محدود است. در بیشتر موارد ایمپلنت نمی تواند روی سینه و توانایی آن برای تولید شیر تاثیرگذار باشد. البته باز هم بستگی به جراحی دارد. هم چنین ممکن است عوامل خاص دیگری هم، نقشی را در تعیین توانایی شیردهی به نوزاد بعد از ایمپلنت سینه داشته باشد.
در این قسمت عواملی را به شما معرفی می کنیم که نقش مهم و اساسی در تعیین این موضوع دارند که آیا مادر می تواند بعد از ایمپلنت سینه شیردهی داشته باشد یا نه.
سینه ها در دوران بارداری تغییرات بسیار زیادی می کنند. در نتیجه تعداد لوب های شیر سازی در سینه افزایش پیدا می کند. تغییرات در دوران بارداری می تواند در شفابخشی بعد از ایمپلنت سینه موثر باشد و در نهایت روی تولید شیر تاثیر بگذارد و توانایی شیردهی را تا حدی خدشه دار کند. بنابراین خانم هایی که چند سال قبل از مادر شدن، جراحی ایمپلنت سینه انجام داده اند، احتمالاً وضعیت بهتری نسبت به افرادی دارند که سریع بعد از ایمپلنت بچه دار می شوند.
ممکن است جراح از انواع مختلفی از برش ها برای ایمپلنت سینه استفاده کند. معمولاً ممکن است برش هایی که در گوشه خارجی اطراف نوک پستان انجام می شود. به عصب فرد آسیب وارد کند. البته احتمالاً لوب های تولیدکننده شیر هم آسیب می بینند.
بنابراین خانم هایی که بعد از ایمپلنت سینه قصد شیردهی دارند، باید مراقب این برش ها باشند. معمولاً برش هایی که در گوشه پایینی انجام می شوند و نزدیک به زیر بغل هستند، خطر کم تری دارند.
دو راه برای قرار دادن ایمپلنت داخل سینه وجود دارد. زیر عضله قفسه سینه یا بالای آن. ایمپلنت در بالای عضله قفسه سینه احتمال بیشتری دارد که در تولید شیر تداخلی ایجاد کند. بنابراین خانم هایی که می خواهند بعد از این جراحی شیر بدهند، باید از ایمپلنت داخل قفسه سینه استفاده کنند. پروسه شفابخشی، عمق برش و سرعت بهبودی آن نقش مهمی روی توانایی شیردهی مادر دارد.
پس باید بعد از جراحی مراقبت های ویژه از خود داشته باشید و از داروها به موقع استفاده کنید تا هر چه سریع تر بهبود پیدا کنید. البته ممکن است در کنار همه این عوامل، باز هم بتوانید شیردهی داشته باشید اما قطعاً بدون مشکل نخواهید بود.
چالش های زیر ممکن است که هنگام شیردهی با ایمپلنت سینه، احتمال رویداد بیشتری داشته باشند.
ایمپلنت سایز سینه را افزایش می دهد. احتمال حس سفتی و متراکم شدن در سینه و ورم آن بیش از سایز معمولی ایمپلنت در چنین شرایطی وجود خواهد داشت.
خانم هایی که ایمپلنت انجام دادند، اغلب دچار حساسیت هایی مخصوصاً در قسمت بالا و زیر پستان می شوند که ممکن است مشکلاتی را هنگام شیردهی به وجود بیاورد.
این خانم ها هنگام شیردهی مشکلات بیشتری را تجربه می کنند.
ایمپلنت سینه ممکن است که به نوع شیر سازی داخل سینه فشار وارد کند و در تولید شیر تداخل ایجاد گردد.
مطالعات نشان می دهد خانم هایی که ایمپلنت سینه انجام داده اند ، احتمالاً توانایی شیردهی کمتری نسبت به بقیه دارند.
در بعضی از موارد کاملاً دچار اختلال می شوند، زیرا سینه آن ها به راحتی تکان می خورد.
البته هنوز هیچ ارتباط دقیقی بین کاهش توانایی برای شیردهی و ایمپلنت سینه وجود ندارد اما در هر صورت احتمال ایجاد این مشکلات زیاد است.
ایمپلنت سینه همیشه باقی نمی ماند. در نهایت ممکن است که بترکد و یا باد آن خالی شود که ممکن است مادر در چنین شرایطی نتواند کاملاً طبیعی به کودک خود شیر دهد.
توجه: مشکلات بالا در هر شرایطی ممکن است اما در هر صورت توانایی کامل شیردهی از مادر گرفته نمی شود.
در این قسمت از نمناک نکاتی را به شما معرفی می کنیم که هنگام شیردهی با ایمپلنت، باید آن ها را در نظر بگیرید :
بله. لیفت سینه و یا کاهش سایز آن از روش هایی هستند که لزوما روی توانایی شیردهی تاثیر گذار نخواهند بود.
لیفت باعث بالا نگه داشتن سینه می شود و آن را سفت تر می کند. این کار از طریق کاهش پوست اضافه و تنگ کردن بافت موجود انجام می شود.
معمولاً این عمل یک جایگزینی برای ایمپلنت سینه هم می باشد.
کاهش سایز سینه نیز در آوردن بافت اضافی و چربی از داخل سینه می باشد تا سایز سینه ها کاهش پیدا کند و متناسب با اعضای دیگر بدن شود.
در هر دو مورد هیچ جسم خارجی وارد بدن نمی شود.
اگرچه این جراحی ها شبیه به ایمپلنت سینه هستند، زیرا زمان ریکاوری و برش در آن ها نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.
البته چالش ها و مشکلات این دو جراحی با ایمپلنت سینه تفاوت زیادی ندارند و این افراد نیز باید نکات لازم را مد نظر داشته باشند.
خیر. فرقی ندارد که ایمپلنت شما سیلیکونی و یا نمکی باشد. ایمپلنت سیلیکونی ترکیبی از سیلیکون و اکسیژن است و ایمپلنت نمکی نیز از همان سدیم کلرید و آب ساخته می شود.
نمی توان گفت که هیچ کدام از این دو مورد بر دیگری ارجحیت دارند. خطرات آن ها کاملاً یکسان است.
احتمال آن خیلی کم است. هم سیلیکون و هم نمک در واحد های پر شده از هوا قرار دارند و فقط در صورت فشار بیش از حد زیاد ، ماده از آن ها نشت می کند.
هیچ فرقی بین سیلیکون موجود در شیر خانم ها بین افرادی که ایمپلنت سیلیکونی دارند و و افرادی که ایمپلنت سیلیکونی ندارند، وجود نخواهد داشت.
علاوه بر آن اگر سیلیکون و یا نمک از سینه مادر نشت کند، باید از لایه ها و غشای سلولی مختلف عبور کند و در نهایت به شیر برسد. بنابراین احتمال این که محتوای ایمپلنت به داخل شیر مادر نفوذ کند، بسیار کم خواهد بود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: