به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک، برخی از داروهای غیر متعارف یا همان راههای درمانی ممکن است که عجیب و غریب به نظر برسد ولی برخی از آنها ممکن است که کار ساز باشند ، به عنوان مثال فشار دادن گوش که نتیجه ی قابل توجهی دارد . ادامه ی مطلب را بخوانید تا بدانید با فشردن برخی نقاط رفلکس گوش چه اتفاق هایی می افتد.
برخی چیزها از لحاظ منطق غیر ممکن به نظر می رسد ولی در واقعیت وجود دارد و البته جای گفتن نیز دارد که دانش و علم ما محدود است. این امکان پذیر نیست که هرکدام از ما ها از رمز و راز پزشکی باخبر باشیم و تمام اطلاعات آن را برداریم.
یکی از روش های غیر متعارف این است که برخی با دانش طب فشاری شان ممکن است باعث تعجب و حیرت زدگی شما شوند.
این روش شامل یک گیره لباس (یا کلپیس) می باشد که با آن به برخی از نقاط گوش فشار وارد نمایید.
نقاط مختلف روی گوش به ارگان های خاصی از بدن متصل می باشد اعمال فشار به آن نقاط باعث درمان اندام های داخلی می شوند این یک مفهوم بازتابی می باشد.
1- شکل را مشاهده کنید. نقطه ایی که با شماره 1 مشخص شده گفته می شود به پشت و شانه هایتان متصل است. هنگامی که شما توسط گیره لباس و یا کلپس به این نقطه فشار اعمال کنید به شرط این که روزانه 60 با این عمل انجام گردد باعث کم کردن و بهبود عملکرد کمر و شانه هایتان شود.
2- نقطه ایی که شماره 2 مشخص شده است ، گفته می شود که با عمال فشار به این نقطه ناراحتی های مزمن داخل بدن کاهش می یابند و باعث دفع مدفوع بهتر خواهد شد.
3- نقطه ایی که با شماره 3 مشخص شده است ، گفته می شود که به مفاصل متصل است و با اعمال فشار به این نقطه از درد و رنج مفاصل خلاص شوید.
4- نقطه ایی که با شماره 4 مشخص شده است. گفته می شود که با سینوس و گلو در ارتباط است و اگر شما نمی توانید به راحتی بخوابید که اکثرا به دلیل گرفتگی بینی می باشد اعمال فشار به این نقطه در بهبود این مشکل ، کمک می کند.
5- نقطه ایی که با شمراه 5 مشخص شده است ، با دستگاه گوراش در ارتباط است. با اعمال فشار به این نقاط می تواند به دستگاه گوارشی و درد معده را کاهش دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب