سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از میهن نوین ،آیا تا به حال شده در محل کار به دلیل مشکلات به وجود آمده سردرگم مانده باشید که باید چگونه آن را حل کنید؟ آیا تا به حال شده که انگیزه و امید خود را برای ادامه یک کار از دست بدهید؟ تقویت کردن هوش هیجانی می تواند این مشکل را بهبود ببخشد و تجربه شما را از شغل و زندگی به یک تجربه بهتر تبدیل کند.
محل کار یک فرصت عالی برای تمرین چند مورد مهم از هوش هیجانی می باشد که در این قسمت از رازهای موفقیت آن ها را به شما توضیح خواهیم داد، راهکارها و استراتژیهای ما به شما نشان می دهد که چگونه هوش هیجانی را تقویت کنید.
هوش هیجانی یا همان EQ، مجموعه ای از مهارت های شناسایی، درک و تاثیرگذاری روی خودتان و دیگران است. سطح هوش هیجانی می تواند توسط یک آزمایش استاندارد ارزیابی شود و شما هم می توانید تمرین هایی را به صورت شخصی به انجام برسانید.
هوش هیجانی در مورد افراد تاجر و رهبران یک گروه کاری، همان هوش یا بینشی است که باعث می شود آن ها به سطوح بالای موفقیت برسند. در واقع نتایج قابل اندازه گیری را مرتبط با هوش هیجانی در فرد نشان می دهد.
افرادی که دارای هوش هیجانی بالا هستند، معمولا به دلیل داشتن ویژگی های زیر به موفقیت نزدیک ترند:
* یک رفتار با هوش از لحاظ عاطفی و هیجانی باعث انگیزه بخشی و تشویق تیم برای تاثیرگذاری بیشتر میشود.
همزمان که در فهم و مدیریت پاسخ های احساسی مهارت بیشتری پیدا کنید، می توانید از احساسات خود حتی برای افراد منفی نگر هم استفاده کنید و سطح خلاقیت آن ها را هم تقویت کنید.
آیا دوست دارید بدانید هوش هیجانی در محل کار چگونه ارتقا پیدا می کند؟ تعداد زیادی از مهارت ها هستند که با تمرین کردن می توانید از عهده آن ها بر بیایید اما بسیار مهم است که تدریجی عمل کنید و توقع نداشته باشید که به یکباره در یک مهارت به سطح بالایی برسید.
پس حتما یک دسته بندی داشته باشید و سعی کنید کم کم این مهارت ها را از راهی که در این بخش از سبک زندگی خواهیم گفت در خودتان بالا ببرید.
برای خود آگاهی از احساسات، حتماً باید وضعیت های عاطفی، هیجانی و واکنش های خود را در محل کار یادداشت کنید به این صورت که:
برای افزایش انگیزه درونی تکنیک های زیر را به کار بگیرید:
از یکی از تمرین ها و استراتژی های زیر برای همدلی کردن با دیگران استفاده کنید:
مهارت های اجتماعی هنگام مدیریت و کار کردن با دیگران ضروری است:
نظم شخصی عادت مناسبی برای کنترل عواطف و هیجانات و دستیابی به نتایج مثبت است. برای این که بتوانید در این مرحله پیروز شوید، تمرین های زیر را به کار ببندید:
زمانی که برای هوش هیجانی خود در محل کار برنامه ریزی می کنید، فقط یکی از این مراحل را انتخاب کنید و در آن خودتان را ارتقا دهید و سپس به سراغ مهارت های بعدی حرکت کنید. زمانی که مهارت های شما افزایش پیدا کند، قطعاً از نتایج کار رضایت بیشتری خواهید داشت و احتمال موفقیت شما نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد