به گزارش جام جم آنلاین، اولین پنجره بازیهای ملی در سال ۲۰۲۱ از راه رسید و تیمهای ملی مسابقات خود را در قارههای مختلف برگزار میکنند.
اروپا، آفریقا و آمریکای مرکزی و شمالی درگیر رقابتهای انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر هستند اما در آسیا و آمریکای جنوبی شاهد مسابقه رسمی نیستیم و خیلی از تیمها بازیهای دوستانهای را ترتیب دادهاند.
در همین راستا تیم ملی فوتبال ایران باید روز دهم فروردینماه در ورزشگاه آزادی و از ساعت ۱۵ به مصاف تیم ملی سوریه برود.
این اولین بازی تیم ملی در سال ۱۴۰۰ و همچنین سومین آزمون با هدایت دراگان اسکوچیچ است. البته که رقبای ایران در قاره کهن هم بیکار ننشستهاند و قرار است بازیهایی را به انجام برسانند.
عمان و اردن برگزارکننده اولین بازی جدی تیمهای آسیایی در «فیفا دی» جاری بودند. رقابتی که بدون رد و بدل شدن گل به اتمام رسید.
امشب (چهارشنبه) هم ۲ بازی به انجام میرسد. اردن دومین دیدار تدارکاتی خود را مقابل لبنان به انجام می رساند و قطر نیز باید به مصاف لوکزامبورگی برود که چند روز دیگر در انتخابی جام جهانی کارش آغاز میشود و باید به مصاف پرتغال هم برود.
فردا (پنجشنبه) روز شلوغی خواهد بود. در حساس ترین بازی تیمهای مدعی ژاپن و کره جنوبی در شهر یوکوهاما به مصاف هم میروند.
یک جدال سنتی بین ۲ قدرت بزرگ شرق اسیا که جذابیتهای خاصی دارد. دیگر بازی حائز اهمیت فردا، جدال بین عربستان و کویت است.
۲ تیم شناخته شده غرب آسیا که در گذشته رقابت نزدیکی با یکدیگر داشتند و حالا هم قرار است رو در روی یکدیگر قرار بگیرند.
در یک بازی حساس برای فوتبال ایران، بحرین باید در خانه از تیم سوریه پذیرایی کند. بحرین یکی از رقبای جدی ما در راه رسیدن به مرحله نهایی انتخابی جام جهانی است و شاگردان دراگان اسکوچیچ میبایست در خردادماه در خاک این کشور چهار بازی حساس را به انجام برسانند که یکی از این دیدارها، مقابل تیم آمادهی هلیو سوسا است. تیمی که روز پنجشنبه پذیرای حریف تدارکاتی ما در روز دهم فروردین ماه یعنی سوریه خواهد بود.
هند-عمان و قرقیزستان-قزاقستان، ۲ دیدار تدارکاتی دیگری هستند که نمایندگان آسیا در آن حضور دارند.
روز جمعه تیم ملی فوتبال ازبکستان به مصاف غنا میرود. ازبکستان با هدایت وادیم آبراموف دیدارهای تدارکاتی قابل ملاحظهای داشته است.
فدراسیون فوتبال این کشور برای آمادگی هر چه بیشتر واشنا شدن آبراموف با نفراتش، این بازیهای دوستانه پرتعداد را ترتیب داده است. آنها در سال ۹۹ میزبان ایران هم بودند که در نهایت ملیپوشان ما با نتیجه ۲ بر یک در تاشکند حریف خود را شکست دادند.
قطر در روز شنبه دومین دیدار تدارکاتی خود را مقابل یک تیم اروپایی دیگر یعنی اذربایجان به انجام میرساند. آذربایجان هم مانند لوکزامبورگ، جزو همگروهیهای پرتغال است و باید با رونالدو و همتیمیهایش پیکار داشته باشد. دیگر بازی روز شنبه جدال نه چندان جالب توجه بین نپال و بنگلادش است.
روز دوشنبه ازبکستان و عراق حساس ترین بازی را به انجام میرسانند. عراق یکی از رقبای جدی ما در گروه سوم مرحله دوم انتخابی جام جهانی است و باید دید شاگردان سرچکو کاتانتس مقابل تیمی که ما شکستش دادیم چه نمایشی خواهند داشت.
کویت در دومین دیدار خود به مصاف لبنان میرود و امارات رو در روی هند قرار میگیرد. این ۲ تیم در جام ملتهای آسیای ۲۰۱۹ با یکدیگر همگروه بودند و در بازی رو در رو، امارات به برتری دست پیدا کرد. کویت و لبنان نیز دیگر بازی روز دوشنبه، نهم فروردین را به انجام میرسانند.
سرِ آخر به روز دهم فروردین ماه می رسیم. در این روز به جز بازی ایران و سوریه، ۲ دیدار قابل ذکر دیگر هم برگزار خواهد شد.
تیم ملی فوتبال بحرین بعد از بازی با سوریه، به دیدار اردن میرود. اردنی که چند روز قبل از این پیکار با عمان هم بازی کرده است.
اسکوچیچ و دستیارانش، نگاه ویژه ای به این مسابقه خواهند داشت. قطر هم به عنوان پرکارترین تیم در این پنجره، به مصاف سومین حریف اروپایی یعنی جمهوری ایرلند میرود.
قطر با وجود اینکه جزو حاضرین در مرحله دوم انتخابی جام جهانی است اما به واسطه میزبانی این رقابتها، خود به خود یکی از ۳۲ تیم شرکتکننده در جام خواهد بود و حضورش در رقابتهای انتخابی به خاطر گرفتن سهمیه جام ملتهای ۲۰۲۳ چین است.
حال باید دید بعد از پایان این فیفادی، کدام تیم ها میتوانند بیشتر به خواستهها و اهداف خود دست پیدا کنند. تیم ملی فوتبال ایران بعد از این پنجره، باید تا خردادماه صبر کند.
زمانی که روزهای حساسی در انتظار ملیپوشان خواهد بود و قرار است پیش از اعزام به بحرین، اردویی در جزیره کیش داشته باشیم.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر