به گزارش جام جم آنلاین، بسیاری از راهکارهای ساده و بکارگیری آنها در سبک زندگی تاثیرات دوچندانی نسبت به مصرف محصولاتی دارند که شاید به قصد جلوگیری از روند پیری به فروش می رسند.
خوابیدن به پشت: اگر عادت دارید که همیشه به پهلو دراز بکشید٬ در گونه ای که به بالش فشار وارد می کند٬ خطوطی ایجاد خواهید کرد و تعداد چروکهای پوستی آن سمت از صورت رو قطعا بیشتر خواهد نمود. به علاوه٬ خوابیدن به پشت این حسن رو دارد که نه تنها از بروز چروکهای پوستی در صورت٬ ممانعت می کند بلکه دردهای گردن و کمر را نیز کاهش داده و مانع از رفلاکس اسید معده می گردد.
مصرف چربی های سالم: اسیدهای چرب امگا ۳ باعث نرمی٬ لطافت و جوانی پوست هم می شوند زیرا عوامل التهاب زا در پوست مثل آکنه و پسوریازیس را کاهش می دهند.
اضافه کردن آنتی اکسیدان ها به رژیم غذایی: آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین های ای و ب برای پوست بسیار اثربخشند. آنتی اکسیدانها٬ از پوست در برابر رادیکالهای آزاد مضر محیط که به سلولهای پوستی صدمه میزنند٬ محافظت می کنند. رادیکالهای آزاد٬ الاستین و کلاژن سلول های پوستی را از بین می برند و باعث شکستگی این سلول ها می شوند. برای مصرف هرچه بیشتر ویتامین های گروه ب گوشت مرغ و ماهی را فراموش نکنید. نخود نیز سرشار از ویتامین ب ۶ برای گیاه خواران است. برای دریافت ویتامین ای می توانید از روغن سبوس گندم٬ تخم آفتابگردان و بادام استفاده کنید.
خرید محصولات پروبیوتیک: غذاهای تخمیر شده علاوه بر اینکه برای دستگاه گوارش مفید هستند٬ از پیری زودرس پوست نیز جلوگیری می کنند. غذاهای تخمیری٬ منابع بسیار خوب آنتی اکسیدان و ترکیبات ضدالتهاب نیز هستند.
مصرف پروتئین کافی: میزان نیاز روزانه زنان به پروتئین، ۴۶ گرم است. پروتئین به سفتی و حفظ ساختار عضلات کمک نموده و از شل شدگی و افتادگی عضلات جلوگیری می کند و در نتیجه بدن فرد را جوان و با ثبات نشان می دهد. پروتئین در استحکام موها موثر است.
کاهش مصرف قند و شکر: مصرف بیش از حد این محصولات باعث التهاب پوست و پیری زودرس آن می شود.
ورزش: ورزش منظم باعث می شود بدن شما نسبت به همسالان خود ورزیده تر گردد. ضمن این که عرقی که بر روی صورت می نشیند٬ پیشرفت علائم پیری را در صورت شما٬ کندتر می کند.
مدیریت استرس: سلولهای افرادی که به افسردگی و استرس مبتلا هستند٬ سریعتر از کسانی که افسرده نیستند٬ دچار پیری می شوند. برای جلوگیری از پیری زودرس باید قدم به قدم پیش رفته و استرس را از زندگی خود به تدریج حذف کنید. می توانید از یوگا و مدیتیشن برای کاهش استرس کمک بگیرید.
کاهش مصرف نمک: خوردن غذاهای پر از سدیم و شور٬ باعث تجمع آب در بدن می شود. بنابراین٬ تعجبی ندارد که با خوردن این غذاها٬ صورت شما دچار ورم شده و به عنوان مثال٬ زیر چشمها دچار پف آلودگی شود. سعی کنید که مصرف نمک را کمتر کرده و برای طعم دهی به غذاها از سایر طعم دهنده های طبیعی و خوشمزه مثل فلفل چیلی٬ آب لیمو و سبزیجات معطر استفاده کنید. به این ترتیب٬ نه تنها ورم نمیکنید بلکه خطر بالا رفتن فشار خون و سکته هم در شما کمتر می شود.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد