نبود سایت یا سامانه برای ثبت نام واکسن کرونا

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: هیچ سایت یا سامانه‌ای در حال حاضر برای ثبت واکسن کرونا وجود ندارد.
کد خبر: ۱۳۱۴۱۱۷
به گزارش جام جم آنلاین لرستان: مریم کوشکی افزود:  به محض اینکه سایتی برای ثبت واکسیناسیون یا نوبت دهی مشخص شود حتما از طریق دانشگاه علوم پزشکی اعلام می‌شود و  افراد از روی سامانه پرونده الکترونیک شناسایی می‌شود .

وی ادامه داد: از ۲۱ بهمن سال ۹۹ واکسیناسیون عمومی برای پرسنل بهداشت و درمان  شروع شد که ابتدا برای کادر درمان در آی‌سی‌یو بیمارستان‌های ریفرال کرونایی، بخش‌ها و اورژانس بیمارستان‌های ریفرال کرونا، همکاران آزمایشگاه‌های کویید کار می‌کردند شروع شد و تا این لحظه ادامه دارد.
 
کوشکی اظهار کرد:  حدود ۳۹ هزار و ۲۴۲ دوز واکسن وارد لرستان شده است، ۸ هزار و ۴۶۰ دز اسپوتنیک روسیه در مرحله اول و  ۶هزار و ۴۰ دوز اسپوتنیک در مرحله دوم  ۱۰ هزار  و ۴۸۲ دوز سینوفارم چین و یک هزار و ۱۱۰ دوز بهارات هند و ۱۳هزار و ۱۵۰ دز آسترازنکا کره بود.
 
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: گروه هدف پرسنل بخش آی‌سی‌یو ریفرال پخش بیمارستان‌های کرونایی، بخش اورژانس و آزمایشگاه‌های بیمارستان بودند.

وی ادامه داد: در اولویت دوم بیماران سرطانی، بیماران خاص، جانبازان ۵۰ تا ۷۰ درصد شیمیایی، نظام پزشکی، پاکبان‌ها، پرسنل ۱۱۵، غسال‌ها، پرسنل بهداشت و درمان بخش‌ها و بیمارستان‌های خصوصی بوده که اینها یا به صورت صددرصد واکسینه شدند.
 
معاون بهداشت علوم پزشکی لرستانگفت:  فاز دوم واکسیناسیون در لرستان از این هفته شروع شده است و برای سالمندان بالای ۸۰ سال و  افرادی که در سامانه سیب به‌عنوان سالمند بالای ۸۰ سال ثبت شدند  تماس گرفته می‌شود یا به صورت پیامک یا از طریق مراقب سلامت پایگاه تحت پوشش تماس گرفته می‌شود یا پیامک می‌فرستند تا به مراکزی که در نظر گرفته شده برای واکسیناسیون مراجعه کنند.
 
وی ادامه داد: گروههای هدف به مراکز بهداشتی یا بیمارستان برای واکسن مراجعه نکند حتماً همکاران ما در طول هفته اخیر و هفته آینده با آنها تماس می‌گیرند یا پیامک ارسال می‌کنند و عنوان می کند که به چه مرکزی مراجعه کنند.
 
کوشکی گفت:  در بیمارستان عشایر پرسنل بهداشتی درمانی و یک‌سری از دانشجویان بالینی و تعدادی از بیماران خاص و سرطانی واکسینه شدند و  هیچ گروه سالمندی در بیمارستان عشایر واکسینه نخواهد شد و  این قشر به مراکز بهداشتی درمانی یا مراکزی که برای واکسیناسیون در نظر گرفته شده و به آنها اعلام خواهد شد مراجعه می‌کند.
 
 
 وی افزود: بعد از فاز نخست  به ترتیب گروه سنی بالای ۸۰ سال، ۷۵ تا ۸۰ سال، ۷۰ تا ۷۵ سال، ۶۵ تا ۷۰ سال و ۶۰ تا ۶۵ سال و بعد از آن گروه  از بیماران زمینه‌ای با سن ۱۷ تا ۶۴ سال که دچار بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و بیماری‌های زمینه‌ای هستند واکسینه می‌شوند.
 
کوشکی عنوان کرد: فاز سوم زندانیان، پرسنل پلیس، نظامیان، سربازان در پادگان‌ها، معلمین،کارکنان مدارس، کمپ‌های معتادین ،پرسنل بانک‌ها، حمل و نقل عمومی، پرسنل تولید و توزیع مواد سوختی و خدمات شهری است.
 
وی گفت:  فاز چهارم واکسیناسیون گروه سنی ۵۵ تا ۵۹ سال، ۵۰ تا ۵۴ سال، ۴۵ تا ۴۹ سال ، ۴۰ تا ۴۴ سال، ۳۵ تا ۳۹ سال، ۳۰ تا ۳۴ سال، ۲۵ تا ۲۹ سال، ۲۰ تا ۲۴ سال و ۱۸ تا ۱۹ ساله است.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها