به گزارش جام جم آنلاین، با قرعهکشی انجام شده در سازمان لیگ فوتبال ایران، هشت تیم حاضر در مرحله یک چهارم نهایی، رقبای خود را در این مرحله شناختند و در حساسترین دیدار، تیمهای استقلال و پرسپولیس باید در ورزشگاه آزادی به مصاف یکدیگر بروند.
این پنجمین جدال سرخابی های پایتخت در جام حذفی مقابل یکدیگر است که در قالب شهرآورد نود و ششم برگزار خواهد شد. در چهار دیدار قبلی دو برد برای پرسپولیس و دو پیروزی برای استقلال به ثبت رسیده است.
۱۹ اسفند ۱۳۶۷: مرحله یک چهارم نهایی
پرسپولیس ۰-۰ استقلال(۴-۲)
این دیدار در حالی برگزار شد که در ضربات پنالتی، پرسپولیس با نتیجه چهار بر ۲ از سد رقیب سنتی خود گذشت و به دور نیمهنهایی رسید.
۲۰ تیرماه ۱۳۷۸: فینال
پرسپولیس ۲-۱ استقلال
مهدی هاشمینسب در دقیقه ۱۲ از روی نقطه پنالتی پرسپولیس را پیش انداخت اما این گل به وسیله سهراب بختیاریزاده در دقیقه ۵۰ جبران شد. با این وجود افشین پیروانی در دقیقه ۸۵ زننده گل پیروزی و قهرمانی سرخپوشان بود.
۱۸ آذرماه سال ۱۳۹۰: مرحله یک چهارم نهایی
استقلال ۳-۰ پرسپولیس
بازی در ۹۰ دقیقه وقت معمول گلی در بر نداشت اما در اوقات اضافه مجتبی جباری دو بار در دقایق ۹۶ و ۹۸ گل زد و در ادامه اسماعیل شریفات در دقیقه ۱۰۶ گل سوم را به ثمر رساند.
۵ شهریور ۱۳۹۹: نیمهنهایی
استقلال ۲-۲ پرسپولیس (۴-۱)
دقیقا همین دو سرمربی فعلی هدایت ودو تیم را به عهده داشتند. مهدی قایدی(۴) و محمد دانشگر(۹۳) برای استقلال و بشار رسن(۴۹) به همراه علی علیپور(۸۸) برای پرسپولیس گلزنی کردند و در ضربات پنالتی این آبیپوشان بودند که به پیروزی ۴-۱ رسیدند.
حالا برای سومین بار این دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی باید به مصاف هم بروند. در دو رویارویی قبلی یک برد برای هر کدام از تیمها به ثبت رسیده است.
فقط یک مسابقه از چهار مسابقه قبلی در ۹۰ دقیقه به اتمام رسیده و نیمی از بازیها در ضربات پنالتی برندهاش مشخص شده است. باید دید این بار جدال یحیی و فرهاد به کجا منجر خواهد شد و کدام یک از دو تیم در جام حذفی از نظر برد از دیگری سبقت میگیرد.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر