به گزارش جام جم آنلاین، در این مطلب چند ترفند ساده کاهش کالری برنج را دنبال می کنیم. بخش اعظمی از کالری برنج را روغنی که درحین دم کردن برنج اضافه می شود، تشکیل می دهد.
این روغن مصرفی اغلب از دسته کالری های مخفی در رژیم غذایی است بنابراین توصیه میشود برای کنترل میزان روغن مصرفی، کاهش کالری و افزایش سلامت غذابه موارد زیر عمل کنیم:
به جای ریختن روغن از بطری، روغن را داخل قاشق بریزیم. همچنین خود را موظف به پخت و پز با همان یک قاشق کنیم. همیشه اندازه گیری ها ما را متوجه میزان مصرفی ماده می کند. می توان به جای بطری روغن، از اسپری روغن استفاده کرد.
روغن را درقابلمه و روی برنج اسپری کنیم. به این روش با وجود استفاده از روغن کالری برنج را بسیار کم می کنیم.
قابلمه خود را عوض کنیم. اغلب افراد در حین آشپزی در قابلمه های روی و استیل، در مقایسه با قابلمه های تفلون از روغن بیشتری استفاده می کنند. پخت برنج در پلوپز نیز گزینه بسیارخوبی است، زیرا حتی بدون روغن هم امکان پخت برنج وجود دارد.
در نهایت اگر دوست دارید در پخت برنج از روغن استفاده کنید، تنها روی برنج از روغن استفاده کنید و دیگر لازم نیست ته قابلمه هم روغن بریزیم.
داشتن رژیم غذایی سالم و اهمیت به سلامت بدن همواره با داشتن محدودیت های شدید و منع غذایی همراه نیست، بلکه بیشتر مواقع به انتخاب های سالم و رفتارهای آگاهانه مرتبط است.
منبع: بهداشت نیوز
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد