وی در ادامه مطلب فوق افزود: این پروژه از دید بنده و کسانی که در صنعت هوایی و گردشگری فعالیت میکنند، میتواند کمک شایانی به مسافران، فرودگاه و حتی ایرلاینها کند.
یزدی با بیان اینکه جای این دست پروژه ها در صنعت گردشگری و هواپیمایی بسیار خالی است؛ چرا که هر کشوری که قصد توسعه و رشد دارد باید بتواند خدمات ارزنده ای ارائه دهد، عنوان کرد:
پروژه(VIB) کار را برای کسانی که به نوعی در سفرهای هوایی درگیر هستند، آسان میکند.
وی در خصوص این پروژه توضیح داد: ما یک مینی ترمینال مسافری کوچک در سطح شهر به عنوان شعبه اول خود ایجاد کردیم که تمام استانداردها مربوطه را دارد؛ به نوعی این مینی ترمینال تمام پروسه ای که یک مسافر برای یک سفر هوایی خارجی لازم است در فرودگاه انجام دهد از طریق این مینی ترمینال بدون اینکه مسافر در فرودگاه نیاز به ایستایی اضافه و صرف وقت زیاد را داشته باشد، انجام میدهد.
یزدی با بیان اینکه تمام تلاش ما در این پروژه کاهش استایی مسافر و کم کردن استرس سفر برای مسافر است، بیان کرد: یکی از مهم ترین دغدغه مسافران در زمان سفر هوایی، سلامتی بار است؛ ما در این پروژه بار مسافر را از درب منزل به صورت پلمپ و با امنیت بالا به فرودگاه میرسانیم و حتی ون هایی که بار را به فرودگاه میرسانند پلمپ خواهد شد.
این ون ها به صورت آنلاین وبا دوربین های نظارتی تا فرودگاه رصد خواهند شد.
طراح این پروژه با بیان اینکه مسافران بدون هر گونه نگرانی این خدمات را می توانند از درب منزل، محل کار، هتل و ... دریافت کنند، بیان کرد: مسافر به محض اینکه درخواست خدمات میکند از طریق مینی ترمینالی که مجهز به امکانات مربوطه است درب منزل و یا مکانی که مورد نظر مسافر باشد، تمام پروسه ای که قرار است مسافر برای سوار شدن به هواپیما در فرودگاه در صف های طولانی طی کند در این مینی ترمینال انجام میشود.
وی افزود: این اتفاق باعث کاهش زمان و ایستایی مسافر در فرودگاه می شود و حتی استرس مسافر ناشی تاخیر در رسیدن به فرودگاه را حذف خواهد کرد.
او با بیان اینکه کاهش صف های طولانی در فرودگاه باعث میشود مسئولان فرودگاه بتوانند خدمات بهتری به مسافران ارائه دهند، عنوان کرد: حتی اجرایی شدن این پروژه برای ایرلاین ها نیز تاثیر مثبت خواهد داشت و منجر به کاهش صف مسافران مقابل کانتر ایرلاین ها خواهد شد.
مدیرعامل
شرکت پرواز شرق پاسارگارد با اظهار به اینکه نمونه این پروژه در ایران وجود ندارد، گفت: این پروژه در حال حاضر در چند کشور معدود اجرایی شده، اما نه به این میزان گستردگی و خدمات.
یزدی به تاکید بر اینکه اجرایی شدن این پروژه به ویژه در زمان کرونا بسیار مهم و قابل توجه خواهد بود، عنوان کرد: با کاهش محدودیت هایی کرونایی و در راستای آن افزایش پروازها، ما منتظر بهبود شرایط صنعت گردشگری هستیم تا با کمک و همراهی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی و وزارت راه و شهرسازی بتوانیم خدمات ارزنده ای توسعه صنعت توریسم انجام بدهیم.
وی در خصوص هزینه این خدمات برای مسافران نیز توضیح داد: هزینه این خدمات برای مسافران هوایی نسبت به بلیت و به طور کلی هزینه سفر خارجی بسیار ناچیز است چرا که ما سعی کردهایم این خدمات را با بهترین کیفیت و با کمترین هزینه برای مسافران ارائه بدهیم.
وی در صحبت های پایانی خود به دغدغه مسافران در رابطه با مفقود شدن و آسیب دیدن چمدان و بارها اشاره کرد و بیان داشت: یکی از ویژگی های مثبت این پروژه کاهش آسیبهای این چنینی است که میتواند هزینه سنگینی برای مسافر و حتی ایرلاین به همراه داشته باشد و باعث کاهش دغدغه آنها میشود.
یزدی به موقعیت مناسب جغرافیایی ایران اشاره کرد که میتواند هاب منطقه باشد و اضافه کرد: ما برای رسیدن به این موضوع باید بتوانیم با ارائه خدمات مطلوب و مناسب جایگاه خودمان را در دنیا و منطقه پیدا کنیم.