
به گزارش جام جم آنلاین، نرگس جوزدانی گفت: هیچ ماده غذایی برای کبد چرب مضر نیست.
به گفته پزشکان، میزان استفاده از مواد غذایی، گرید کبد چرب و سبک زندگی در ابتلای افراد به کبد چرب تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: اگر هفتهای یک تا دو بار از کره بادام زمینی به اندازه یک قاشق غذاخوری استفاده میکنید؛ حتی برای کسانی هم که مبتلا به گرید ۳ کبد چرب هستند، هیچ زمانی مشکل ساز نخواهد شد.
پزشکان معتقد هستند اگر افراد سالم روزانه یک تا دو قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی استفاده کنند، احتمال دارد که بعد از گذشت ۳ ماه آنزیمهای کبدی بالا روند؛ بنابراین مصرف کره بادام زمینی در صورتی که مابقی فاکتورهای رژیم رعایت شوند، اثر بدی روی کبد چرب نخواهد گذاشت.
جوزدانی بیان کرد: اگر مجموع دریافت رژیم و کربوهیدرات فرد بالا باشد و به مصرف گوشتهای پرچرب مانند فست فودها بپردازد و دارای وزن زیادی باشد، در صورت مصرف کره بادام زمینی میتواند مشکل کبد چرب برایش ایجاد شود.
به گفته متخصصان، مجموعهای از فاکتورها همیشه روی چرب شدن کبد افراد موثر هستند؛ بنابراین باید رژیم غذایی اصولی باشد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است