تغذیه سالم

این قسمت از توت فرنگی را به هیچ عنوان نخورید

به گفته یک متخصص طب سنتی، پیش از مصرف و هنگام شست‌وشوی توت فرنگی لازم است کلاهک سبز این میوه جدا شود، چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگی‌ها پنهان شده‌اند.
کد خبر: ۱۳۵۶۰۳۹

به گزارش  جام جم آنلاین، سید مهدی میرغضنفری پزشک و مدیر گروه طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت: در طب سنتی اشاره چندانی به توت فرنگی نشده اما با توجه به خصوصیات این میوه که طبع سرد و تری دارد، مصرف زیاد آن برای سرد مزاجان مناسب نیست.

وی افزود: هرچه این میوه کال و ترش‌تر باشد طبع آن رو به خشکی می‌رود و کمی قابض و یبوست‌زا می شود. بنابراین افرادی که مبتلا به آلرژی هستند باید در مصرف توت فرنگی احتیاط کنند.

این متخصص فیزیولوژی با اشاره به این‌که هر چه توت فرنگی رسیده تر و شیرین تر باشد، سردی آن کمتر و خاصیت لینت‌دهندگی آن بیشتر می‌شود، گفت: چنین وضعیتی برای افرادی که دچار یبوست هستند موثر است.

دکتر میرغضنفری ضمن اشاره به اینکه مصرف توت فرنگی برای گرم مزاجان مناسب است به سرد مزاجان توصیه کرد این میوه را همراه با مصلح آن بخورند. مصلح توت فرنگی، عسل و گرمی جات است.

به گفته وی، مصرف زیاد توت فرنگی برای سرد مزاجان مناسب نیست اما خوردن شربت و مربای آن برای افرادی با این مزاج مشکلی ایجاد نمی‌کند. شربت و مربای توت فرنگی متعادل تر بوده و در آن، سردی میوه کاهش یافته و از این رو مصرف آن برای سردمزاجان مشکلی ایجاد نمی‌کند.

این متخصص طب سنتی گفت: توت فرنگی های ریز و مزرعه ای از انواع درشت و گلخانه ای آن مناسب‌ترند و لازم است هنگام شست‌وشوی این میوه حتما کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید، چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگی های پنهان است.

منبع: بهداشت نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها