به گزارش جام جم آنلاین، زهره مرتجی به بیان توصیههایی برای مبتلایان به امیکرون پرداخت و گفت: توصیههای عمومی ما با توصیههای پزشکان طب مدرن تفاوت چندانی ندارد، نباید اینگونه فکر کنیم که امیکرون قرنطینه ندارد و چنانه دچار علائم این بیماری هستید و یا حتی اگر علائم ندارید باید ۱۰ تا ۱۴ روز قرنطینه شوید چرا که تعداد موارد ناقلین بدون علامت بسیار افزایش یافته است و همچنین به همه افراد توصیه میشود که هنگام خروج از منزل استفاده از ماسک را فراموش نکنند و شیوههای بهداشتی را به خوبی رعایت نمایند.
وی ضمن اشاره به اینکه اگر به این بیماری مبتلا شدید خیلی نگران نباشید چرا که امیکرون تا کنون سویه خطرناکی گزارش نشده، اما همهگیری بسیار بالایی داشته و با انجام واکسیناسیون عمومی میزان ابتلای خطرناک به این بیماری کاهش یافته است، ادامه داد: در صورت ابتلا باید باتوجه به علائم هر فردی عمل شود که از علائم آن میتوان به بدن درد، خستگی و سردرد اشاره کرد.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه بیشتر این بیماران با رعایت چند نکته به سرعت بهبود مییابند، افزود: در زمان بیماری باید حجم غذای مصرفی کاهش یابد و این در حالی است که اغلب افراد فکر میکنند که هنگام بیماری باید تقویت شویم و مقدار مواد غذایی که مصرف میکنیم باید افزایش یابد، ولی تقویت بدن مربوط به زمان بعد از طی شدن دوره بیماری است و در دوره بیماری زمان تقویت بدن نیست و از این رو توصیه میشود که در زمان بیماری آش و سوپ به همراه مقداری بال و گردن مرغ، هویج، جعفری، گشنیز و مقداری گندم و جو مورد استفاده قرار گیرد و به خوردن این مواد غذایی بسنده شود و استراحت در طول دوره بیماری افزایش یابد.
این پزشک متخصص با اشاره به اینکه اگر بیماری دچار گرفتگی دستگاه تنفسی فوقانی هستند، میتواند از بخور بنفشه و پنیرک ۳ تا ۴ مرتبه در روز استفاده کنند، اظهار کرد: اگر این بیماران دچار علائم التهابی حلق و حنجره هستند بهتر است از دمنوشها و جوشاندههای ختمی و پنیرک استفاده کنند و اگر بیماری باردار است به هیچ عنوان هیچ نوع دمنوش و داروی گیاهی را بدون مشورت با پزشک مورد استفاده قرار ندهند چرا که مصرف این داروها میتواند با عوارضی در دوران بارداری همراه باشد.
منبع: میزان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد