به گزارش جام جم آنلاین، فواید زنجبیل، یکی از ارجحترین ادویه ها، برای سلامت انسان است. ترکیب زنجبیل با عسل و لیمو به دو برابر شدن اثر آن کمک میکند. مخلوط زنجبیل، عسل و لیمو باعث تقویت ایمنی بدن در برابر میکروبها و ویروسها میشود.
زنجبیل را میتوان با مخلوط کردن عسل و لیمو مصرف کرد. در اینجا مزایای آن وجود دارد:
اثر بر سیستم گوارش
ترکیب زنجبیل، عسل و لیمو به رفع نفخ و مشکلات یبوست کمک میکند. برای کسانی که در هضم غذا دچار مشکل هستند؛ یک ترکیب عالی است. این ترکیب هضم غذا را متعادل میکند. از سوی دیگر هم عسل و هم زنجبیل برای مشکلات معده مفید هستند.
برای مشکلاتی مانند کرونا، سرماخوردگی، عفونت آنفولانزا، سرماخوردگی و سینوزیت مفید است.
به تعادل قند خون کمک میکند.
در برابر حالت تهوع بسیار مفید است.
در برابر سرفههای مداوم و گلودرد موثر است.
به بدن اجازه میدهد تا انرژی بگیرد.
برای گرفتگی صدا خوب است.
باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
باعث افزایش شیر مادر میشود.
دردهای دوران قاعدگی را کاهش میدهد.
بلغم را از بین میبرد.
همچنین از نظر جنسی بسیار مفید است، زیرا به دلیل اثری که دارد گردش خون را تسریع میکند.
با اثر آرام بخش خود به خواب بهتر و درمان بی خوابی کمک میکند.
از سلامت قلب و عروق پشتیبانی میکند.
متابولیسم را تسریع و از کاهش وزن حمایت میکند.
طرز تهیه مخلوط زنجبیل و عسل و لیمو
عسل واقعی فیلتر شده
۱ تکه زنجبیل تازه (حدود ۲۰ گرم)
یک عدد لیمو متوسط
یک عدد شیشه کوچک
توجه: در مصرف روزانه زنجبیل نباید زیاده روی کرد. مصرف زنجبیل تازه حداکثر در محدوده ۱.۲ تا ۱.۵ گرم در طول روز توصیه میشود.
منبع: بهداشت نیوز
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد