به گزارش جام جم آنلاین، سیب سرشار از ترکیبی به نام پلیفنول است. پلی فنول و فیبر موجود در موجود در سیب در کاهش کلسترول کلی و LDL نقش دارند و نشانگرهای مرتبط با سلامت عروق خونی را در بیمارانی که به کلسترول بالا مبتلا هستند، بهبود میبخشند.
فیبر موجود در سیب از تجمع پلاک در شریانها جلوگیری میکند و ترکیب فنولی موجود در پوست سیب، مانع از رسوب کلسترول در دیواره رگ ها میشود. هنوز مشخص نیست که بین فیبر و پلی فنول، کدامیک سهم بیشتری در کاهش احتمال بیماریهای قلبی دارند.
برخی از خواص دیگر سیب:
از آلزایمر جلوگیری میکند.
از بروز پارکینسون جلوگیری میکند.
از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند و باعث سفیدشدن دندان میشود.- خواص ضد سرطانی دارد.- برای کلیهها مفید است و از بروز دیابت نوع ۲ جلوگیری میکند.
جذب اکسیژن توسط ریهها را افزایش میدهد.
باعث سلامت مغز میشود.
باعث کاهش فشار خون میشود.
به کاهش وزن کمک میکند.
باعث کاهش کلسترول میشود.
احتمال سکته مغزی را کاهش میدهد.
از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری میکند.
مانع یبوست میشود.
سندرم روده تحریک پذیر را درمان میکند.
احتمال بواسیر را کاهش میدهد.
مواد سمی را از کبد خارج میکند.
خوردن پنج سیب در هفته احتمال آسم را کاهش میدهد.
میزان آب بدن را افزایش میدهد.
باعث کاهش بیماریهای پوستی میشود.
از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری میکند.
خاصیت سمزدایی دارد.
از جذب سرب و جیوه توسط بدن جلوگیری میکند.
به رفع تشنگی کمک میکند.
باعث افزایش استقامت ورزشکاران میشود.
سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
احتمال ابتلا به آب مروارید را کاهش میدهد.
منبع: بهداشت نیوز
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد