به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ سرویس گل عنبر، با بیان اینکه بعد از حذف ارز ترجیحی یکی از مهمترین رستههایی که به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار گرفت رستورانها، مراکز تهیه غذا و حتی هتلها بودند، افزود: قیمت عمده اقلام مصرفی رستورانها از جمله روغن، مرغ و... افزایش یافته و از سوی دیگر با افزایش سایر هزینهها از جمله هزینه دستمزد و خصوصا اجاره ملک مواجه شده اند.
وی با اشاره به اینکه قیمت بسیاری از اقلام مورد نیاز مراکز تهیه غذا تا بیش از ۴۰ درصد هم افزایش داشته اضافه کرد: قیمت روغن نباتی از ۹۰ به ۴۰۰ هزار تومان رسیده، قیمت برنج به صورت روزانه است و حتی قیمت مواد شوینده هم بسیار بالا رفته است.
گل عنبر عنوان کرد: از همین رو ما هم پیشنهاد افزایش قیمت ها را دادیم تا بخشی از هزینه ها جبران شود که اکنون از طریق سازمان صمت استان و انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده در دست بررسی است و احتمالا به زودی تصویب و نهایی خواهد شد.
گلعنبر با بیان اینکه رستورانها گرانفروش نیستند بلکه با توجه به افزایش هزینهها مجبور به افزایش قیمت شدند، ادامه داد: با افزایش قیمت ها خود رستوران داران بیشتر از همه دچار زیان میشوند.
وی افزایش قیمت رستورانها را باعث کاهش مشتری دانست، زیرا مردم قدرت خرید غذا از بیرون را کمتر دارند و عنوان کرد: همین حالا هم ریزش مشتری در بسیاری از رستورانها وجود دارد و احتمالا با افزایش قیمتها بیشتر خواهد شد.
نائب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته با اشاره به اینکه برخی رستورانها تا ۵۰ درصد هم ریزش مشتری داشته اند و برخی از رستورانهای معروف طی چند ماه اخیر تعطیل شده اند، تاکید کرد: البته تعداد معدودی از رستورانها که در مناطق خاص و یا مراکز تجاری فعالیت دارند وضعیت بهتری دارند، اما سایر مراکز دچار چالشهای اساسی هستند.
نایب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته کرمانشاه گفت: برخی از رستورانهای کرمانشاه تا ۵۰ درصد ریزش مشتری داشتهاند.
سرویس گل عنبر در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه بعد از حذف ارز ترجیحی یکی از مهمترین رستههایی که به صورت مستقیم تحت تاثیر قرار گرفت رستورانها، مراکز تهیه غذا و حتی هتلها بودند، افزود: قیمت عمده اقلام مصرفی رستورانها از جمله روغن، مرغ و... افزایش یافته و از سوی دیگر با افزایش سایر هزینهها از جمله هزینه دستمزد و خصوصا اجاره ملک مواجه شده اند.
وی با اشاره به اینکه قیمت بسیاری از اقلام مورد نیاز مراکز تهیه غذا تا بیش از ۴۰ درصد هم افزایش داشته اضافه کرد: قیمت روغن نباتی از ۹۰ به ۴۰۰ هزار تومان رسیده، قیمت برنج به صورت روزانه است و حتی قیمت مواد شوینده هم بسیار بالا رفته است.
گل عنبر عنوان کرد: از همین رو ما هم پیشنهاد افزایش قیمت ها را دادیم تا بخشی از هزینه ها جبران شود که اکنون از طریق سازمان صمت استان و انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده در دست بررسی است و احتمالا به زودی تصویب و نهایی خواهد شد.
گلعنبر با بیان اینکه رستورانها گرانفروش نیستند بلکه با توجه به افزایش هزینهها مجبور به افزایش قیمت شدند، ادامه داد: با افزایش قیمت ها خود رستوران داران بیشتر از همه دچار زیان میشوند.
وی افزایش قیمت رستورانها را باعث کاهش مشتری دانست، زیرا مردم قدرت خرید غذا از بیرون را کمتر دارند و عنوان کرد: همین حالا هم ریزش مشتری در بسیاری از رستورانها وجود دارد و احتمالا با افزایش قیمتها بیشتر خواهد شد.
نائب رئیس اتحادیه چلوکبابیها و اصناف وابسته با اشاره به اینکه برخی رستورانها تا ۵۰ درصد هم ریزش مشتری داشته اند و برخی از رستورانهای معروف طی چند ماه اخیر تعطیل شده اند، تاکید کرد: البته تعداد معدودی از رستورانها که در مناطق خاص و یا مراکز تجاری فعالیت دارند وضعیت بهتری دارند، اما سایر مراکز دچار چالشهای اساسی هستند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد