تکریم مقام مادر در قالبی تازه

انسان‌ها به‌دلیل ترکیب شگرف خلقت خود از جسم و روح، در مسیر رشد و تکامل مادی و معنوی و اجرایی کردن رسالت الهی و انسانی خویش در مقام اشرف مخلوقات و جانشین خداوند در زمین، نیازمند استفاده و پاسخگویی مناسب و شایسته و سلامت کامل تغذیه جسم و روح خود هستند.
انسان‌ها به‌دلیل ترکیب شگرف خلقت خود از جسم و روح، در مسیر رشد و تکامل مادی و معنوی و اجرایی کردن رسالت الهی و انسانی خویش در مقام اشرف مخلوقات و جانشین خداوند در زمین، نیازمند استفاده و پاسخگویی مناسب و شایسته و سلامت کامل تغذیه جسم و روح خود هستند.
کد خبر: ۱۴۱۱۹۸۶
نویسنده جبار آذین | ‌منتقد و مدرس

خداوند کریم، همان‌گونه که خلیفه خود را مرکب از روح و جسم آفریده، برای تامین کامل احتیاج‌های هر دو بعد وجودی او هم برنامه‌ها و تدارکات ویژه مهیا کرده که دستیابی و اجرای آنها به‌عهده خود انسان‌هاست. تعلیم و تربیت روح و روان و رساندن غذاهای روحی از طریق کتاب‌ها، دستورها و آموزه‌های الهی و راه‌های بهره‌مندی از آنها به‌وسیله انبیا و اولیا و انسان‌های الهی و استادان و معلمان و مربیان، برنامه حفظ و سالم وکامل‌سازی الهی برای شکوفایی و بالندگی روح و تامین نیازهای خوراکی خوب و مفید و لذت‌بخش برای جسم، از اهداف خداوند جهت حمایت از انسان است. انسان‌ها برای پاسخ‌رسانی درست وکامل نیازهای روحی و جسمی در هردو بخش وجودی خود،گام‌های بلند و اساسی برداشته و در هردو عرصه به توفیق‌های فراوان دست یافته‌اند که این حرکت بلند و موفق همچنان ادامه دارد. گرچه به تناسب میل‌ها و گرایش‌ها در میان انسان‌ها و جوامع، گاه توجه‌ به بخش جسمی وجود و حیات انسان، در اولویت قرار گرفته و عده‌ای راه افراط و تفریط رفته‌اند، ولی اسلام که دین مبین میانه است، برای هردو حوزه روح و جسم اهمیت لازم را قائل شده و حتی تامین‌کنندگی خوراک جسم را در امتداد تعالی روح، مطرح کرده است. از همین‌رو، تغذیه سلامت و خوب و مفید جسمی و روحی و تولید و ارائه انواع غذاها با لحاظ میل و سلیقه و ذائقه انسان‌ها در دستور روزانه همگان است. برای تهیه غذاهای مناسب و لازم روح و جسم، نیاز به دانش، تخصص و مهارت، حرف اصلی است و در صدر ‌این ابزار تولید غذا، یک عنصر مهم، نقش اساسی ایفا می‌کند و آن «عشق» است و چنانچه تولیدکننده غذا که او را با نام‌های پزنده و آشپز می‌شناسیم‌ و زن و مرد هم ندارد و صدالبته خانم‌ها در اولویت هستند، با مهر و عشق، اقدام به طبخ غذاهایی که برای جسم و روح مناسب هستند، کند، حاصل دستپخت هنرمندانه او، مشتری‌های فراوان و نتایج بی‌شمار التذاذ جسمی و روحی دارد و در ایجاد و پایداری نشاط در انسان مؤثر است. حال رسانه ‌ملی با یاری گروهی از خبرگان و کاربلدان و همپایی و همدلی و همسویی و رعایت نکات شرعی و انسانی و فرهنگ تغذیه ملی و قومی ایرانی، همراه با قشرهایی از مردم، عنصری را هم به ترکیب تخصص و دانش و مهارت و عشق در تولید و تهیه و طبخ غذاها در یک برنامه پرطرفدار و جذاب خانوادگی و اجتماعی، افزوده‌ که طرفداران زیادی به‌ویژه خانواده‌ها و دختر‌خانم‌ها را به‌سوی خود جذب کرده و آن، آشپزی خانم‌ها و دخترخانم‌ها به کمک مادران خود است‌ که افزون بر ایجاد شور و نشاط و احساس خوب مشارکت، حاصل آن طبخ غذاهای متنوع، خوب و خوشمزه ملی و سنتی و غر‌بی و شرقی و گاه ‌بدیع و تازه است.
فصل سوم برنامه و مسابقه‌ و سرگرمی دیدنی و آموزشی و مفرح «آشپزی با مامان» به تهیه‌کنندگی علیرضا خوش‌بیان و اجرای لاله صبوری، بازیگر و مجری شناخته‌شده تلویزیون که روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از شبکه پنج سیما پخش می‌شود و هدف تکریم مقام مادر و ارج‌گذاری به جایگاه او در خانواده‌ را پی می‌گیرد، ازجمله برنامه‌های مبتکرانه و خلاق خانوادگی و اجتماعی موفق رسانه‌ ملی‌ است که آشپزی عاشقانه و خانوادگی و تهیه و تولید غذاهای متناسب با سلیقه نسل‌های مختلف را با رویکرد پاسخگویی کامل به نیازهای جسمی و روحی همراه شور و نشاط وآگاهی‌بخشی و سرگرمی و مشارکت به خانواده‌های ایرانی و بینندگان تلویزیون هدیه می‌کند. در هر قسمت از این برنامه، دو گروه شرکت‌کننده به همراه مادران خود برای طبخ غذای پیشنهادی ازسوی کارشناس برنامه با یکدیگر رقابت می‌کننند و آشپزهای برتر و غذاهای بهتر و مشارکت غنی‌تر برگزیده می‌شوند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها