سید حیدر محمدی، رییس سازمان غذا و دارو در این همایش گفت: تشکیل شورای عالی امنیت غذایی که رییسجمهور ریاست آن را بر عهده دارد؛ نشان از اهمیت امنیت و سلامت غذایی دارد. وی همچنین افزود: در تأمین غذای سالم و ایده آل، سازمان برنامه و بودجه باید اعتبارات لازم را تأمین کند تا محصولات کشاورزی و مواد اولیه غذایی فراهم شود و امروز امنیت غذایی را مدیون فعالان صنعت غذا هستیم.
سید مجتبی خیامنکویی، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی نیز با اشاره به وضعیت تولید غذا در ۴۴ سال گذشته گفت: تعریف امنیت غذایی در سالهای گذشته به تأمین و تولید اشاره داشته اما امنیت غذایی به دسترسی همه آحاد به غذای سالم، حلال و ایمن است.
حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با بیان اینکه یکی از مشکلات جهان امروز تغذیه و امنیت غذایی است، گفت: طرح جدیدی با عنوان سلامت خانواده با تاکید بر ارتقا سطح سواد سلامت جامعه مطرح شده و اگر این طرح درست اجرا و مراقبت شود میتوان بر تغذیه سالم و جلوگیری از بیماریهای ناشی از فشار خون بالا مدیریت کرد.
دکتر باروتکوب مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران نیز در حاشیه این همایش با اشاره به اهمیت ایمنی غذا در فرآورده های لبنی، گفت: هدف اصلی ایمنی مواد غذایی محافظت از مصرف کنندگان از بیماری های ناشی از غذا یا آسیب های مربوط به مصرف مواد غذایی است که در این زمینه محصولات تولیدی « پگاه » با پیگیری الگوی استاندارد و رعایت الزامات سازمان غذا و دارو و همچنین استانداردهای جهانی ایزو، یکی از ایمن ترین محصولات غذایی را در سطح کشور تولید و به تأمین امنیت غذایی جامعه کمک می کند.
شایان ذکر است در پایان از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی کشور در حوزه ایمنی غذا از جمله شرکت صنایع شیر ایران ( پگاه )، با اهدای لوح و تندیس روز جهانی ایمنی غذا، تجلیل و قدردانی به عمل آمد. همچنین دکتر عبدالامیر باروتکوب مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران، دکتر مطلق معاون تحقیق و توسعه و هماهنگی تولید، دکتر زنوزی معاون هماهنگی امور شرکتها، مهندس قدوسی مشاور مدیرعامل صنایع شیر ایران، و دکتر میر مدیرعامل شرکت شیر پاستوریزه پگاه تهران در این مراسم حضور داشتند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد