به گزارش جام جم آنلاین از رادیو سلامت، فاطمه بی تقصیر، نویسنده و تهیه کننده در این باره می گوید: این برنامه در قالب ساختار جدید روزهای پنجشنبه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه روی آنتن می رود و در این برنامه محصولات کشاورزی، باغی، زراعی و ... مورد بررسی قرار می گیرد. برنامه از مزرعه تا سفره از گروه تغذیه رادیو سلامت روانه آنتن می شود.
وی ادامه می دهد: موضوع روز پنجشنبه اول تیر به انواع فلفل سبز اختصاص دارد و سیروس سنگری کارشناس ارشد فیزیولوژی گیاهی و دکترای باغبانی مهمان برنامه خواهد بود. شناسایی و معرفی محصولات سالم به مصرف کنندگان از مزرعه تا سفره، دغدغه ما در این برنامه است. همچنین آشنایی مصرف کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیه ای آنها در این برنامه با ارتباط تلفنی کارشناسان مختلف مورد توجه قرار می گیرد.
این تهیه کننده اشاره می کند: این برنامه هر بار به معرفی یکی از محصولات غذایی از مزرعه تا سفره می پردازد. به عنوان مثال برای پرداختن به موضوع کاهو سراغ مزرعه دار می رویم و صحبتهای کارشناس کشاورزی را درباره سلامت کاشت، داشت و برداشت می شنویم و بعد هم بسته بندی محصول و ورود آن به بازار تا رسیدن به سفره خانوار خواهیم پرداخت. در این برنامه نکات کلیدی سازمان جهانی بهداشت برای غذای سالم و ایمنی غذایی از کشاورزان و تولیدکنندگان گرفته تا فروشندگان و مصرف کنندگان گفته می شود. بخشی به معرفی کشاورزان و مصرف کنندگان اختصاص دارد. آیتمی به عنوان پزشک مزرعه برای پرداختن به موضوع سلامت کشاورزان و منابع انسانی در محیط مزرعه داریم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد