تعامل با مجلس برای اصلاح قوانین ایثارگران
در گفت‌وگوی «جام‌جم» با نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد

تعامل با مجلس برای اصلاح قوانین ایثارگران

بسیاری از قوانین مُصوب برای ایثارگران اجرایی نشده است

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بسیاری از قوانین و مقررات مُصوب برای ایثارگران کشور تاکنون اجرایی نشده است.
کد خبر: ۱۴۲۰۷۹۱

جام جم آنلاین اصفهان؛ حجت‌الاسلام سیدرمضان موسوی مُقدم در چهاردهمین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت در استانداری اصفهان افزود: در صورت اجرای این قوانین، بخش زیادی از نیازها و مشکلات ایثارگران، جانبازان و خانواده‌های مُعظم شهدا برطرف خواهد شد.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر تنها درصد کمی از قوانین مُصوب برای ایثارگران و جانبازان اجرایی شده است در حالی که باید این قوانین بدرستی اجرا و نیازمندی‌های این قشر عزیز تامین شود.

وی خاطرنشان کرد: جانبازان، آزادگان و ایثارگران بعنوان نماد و الگوی ایثارگری در انقلاب اسلامی هستند و باید از نظرات و تجربیات آنها در تصمیم گیری‌ها و کارهای اجرایی استفاده کنیم.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین گفت: اصفهان از ظرفیت بالایی در زمینه ایثار و شهادت برخوردار است و می‌تواند در رفع نیازمندی‌ها و مشکلات ایثارگران الگو و نمونه کشور باشد.

وی اضافه کرد: ایثارگران اصفهان مانند ایثارگران سایر استان‌ها مشکلات زیادی دارند اما با توجه به توانمندی و ظرفیت‌های بالقوه این خطه از جمله وجود جانبازان بالای ۷۰ درصد، اصفهان می‌تواند به الگوی دیگر استان‌ها تبدیل شود.

حجت‌الاسلام موسوی مُقدم خاطرنشان کرد: ساخت سریال در باره شهدا و شخصیت‌های ملی و تاثیرگذار استان بعنوان یکی از خلاهای بزرگ موجود است که نباید در این زمینه منتظر تصمیم گیری‌های ملی باشیم.

وی بیان کرد: با تصمیم‌گیری در شورای فرهنگ ایثار و شهادت استان و استفاده از مجموعه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ملی می‌توان کارهای فاخر و ارزشمندی در این زمینه انجام داد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با توجه به حضور سرداران و شخصیت‌های تاثیرگذار بزرگ و ملی در استان اصفهان، حیف است که تاکنون فیلم سینمایی و سریال های خوب و آثار فاخر هنری در باره آنها تولید نشده باشد.

وی افزود: اصفهان با توجه به ظرفیت‌های بالا در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بخش‌های فضای مجازی و موضوع‌های دیگر فرهنگی نیز می‌تواند الگوی کشور باشد.

موسوی مُقدم ادامه داد: امروز دشمن بطور ویژه بر حوزه فضای مجازی و رسانه‌ای متمرکز شده است و برای مقابله با این کار باید در این حوزه متمرکز شویم تا بتوانیم پاتک مناسبی به دشمن بزنیم.

وی بیان کرد: باید در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عملیاتی‌تر کار کنیم تا در نقاطی که با مشکل مواجهیم، بتوانیم مسائل موجود را حل کنیم.

استاندار اصفهان نیز در این جلسه اظهار داشت: ترویج، توسعه و تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت، یک وظیفه و مأموریت اداری و سازمانی نیست بلکه ضرورتی برای حیات اسلام و مکتب تشییع در سرزمین ماست.

سیدرضا مرتضوی افزود: آنچه که انقلاب اسلامی را به ثمر رساند، فرهنگ ایثار و شهادت بود و بقای آن نیز با تعمیق همین فرهنگ در جامعه تضمین خواهد شد.

وی با تأکید بر ضرورت راهبری ترویج فرهنگ ایثار در جامعه گفت: مردمی‌سازی در راه ترویج فرهنگ ایثار ضروریست زیرا هر کجا که مردم ورود پیدا کرده‌اند شاهد کسب موفقیت‌های بزرگ بوده‌ایم از این رو باید از ظرفیت حضور شهروندان در راه پیشبرد امور بهره‌مند شویم.

استاندار اصفهان با تاکید بر ضرورت ارتباط مستمر با خانواده‌های ایثارگران و شهدای سراسر استان گفت: نتیجه این اقدام باید جلب رضایت بیشتر خانواده‌های مُعظم شهدا و ایثارگران باشد.

چهاردهمین جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان امروز با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در استانداری برگزار شد.

استان اصفهان در دوران دفاع مقدس افزون بر ۲۳ هزار شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها