به گزارش جام جم آنلاین همدان، رضا بهراملو، در اولین جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی شهرستان همدان و چهارمین جشنواره استان اظهار کرد: یکی از برنامههای ویژه ما در جهاد کشاورزی فرهنگ سازی است.
وی با بیان اینکه در راستای افزایش سرانه مصرف ماهی نیز باید فرهنگ سازی صورت گیرد افزود: متوسط کشوری سرانه مصرف ماهی ۱۲ کیلوگرم است در حالی این رقم در متوسط جهانی به ۲۳ کیلوگرم میرسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان با تأکید بر افزایش مصرف ماهی با توجه عوارض صفر این ماده مغذی و تاثیر بسزایی آن در سلامتی گفت: با فرهنگسازی سرانه مصرف ماهی در استان روند افزایشی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه جمعیت در حال رشد است و باید تولیدات متناسب با رشد جمعیت افزایشی باشد ادامه داد: از تولیدات گوشت قرمز و طیور، پرورش ماهی به مراتب سهلتر و به نسبت ارزانتر تمام میشود.
بهراملو خاطرنشان کرد: در نقشه راه تولیدات کشاورزی استان، نیاز روز و افزایش تولید پرورش ماهی همچون دیگر محصولات مد نظر قرار گرفته است به طوری که ۸.۵ کیلوگرم سرانه ماهی استان به ۱۱ کیلوگرم افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه در پی افزایش مصرف، افزایش تولید نیز ایجاد خواهد شد اضافه کرد: اگرچه در بخشهای ماهی زینتی میتوان توسعه ایجاد کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: جشنوارههای طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در راستای فرهنگسازی و افزایش مصرف موثر است چراکه یکی از دلایل مصرف کم ماهی نوع طبخ است.
وی در پایان یادآور شد: وجود چنین جشنوارههایی در افزایش مصرف و طبخ سالم و جذاب آبزیان تاثیرگذار است.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد