به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد علی شاهحسینی در جلسه کارگروه آرد و نان استان یزد اظهار داشت: در سبد غذایی مردم ما نان مهم ترین بخش را تشکیل می دهد لذا استاندارد سازی کیفیت آرد و نان ضروری است.
وی بیان کرد: مهمترین مشکلی که مردمدارند کیفیت نان است و این مقوله به فرآیند تهیه خمیر وابسته است، اگر چانه بهصورت صنعتی آماده شود نان با کیفیت، استاندارد، سالم و با چانه استاندارد تحویل مردم داده خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد گفت: در راستای ارتقای سطح کیفیت نان و ایجاد و تقویت زمینه رضایتمندی شهروندان؛ به نانوایی های متخلف در مرحله اول تذکر و در مرحله بعد تنبیه برای آنها اعمال میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد