به گزارش جام جم آنلاین ،معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در جلسه قرارگاه مرکبات با بیان اینکه در اقتصاد مرکبات استان عوامل متعددی دخیل است، گفت: در گام نخست باید سراغ راهکارهای اصلاحی باشیم و در این راستا متولی تولید، تشکل ها، اتحادیه ها، اتاق بازرگانی و سایر عوامل تاثیرگذار باید با یکدیگر همراهی و تعامل داشته باشند.
عباسپور افزود: مازندران از قطبهای مهم کشور در تولید مرکبات به شمار میرود که هم از نظر سطح زیرکشت و هم تنوع و کیفیت محصول جایگاه مهمی در سطح کشور و حتی خارج از کشور دارد.
او گفت: این محصولات به صورت قرارگاهی مورد رصد و پایش قرار میگیرند و مدیریت خواهند شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه صادرات پرتقال مازندران از اول آبان ماه شروع شده است، افزود: ۲۰ درصد محصول مرکبات تولیدی استان در سبد صادرات قرار میگیرد.
ظرفیت سالانه تولیدات استان مازندران حدود ۷/۵ میلیون تن، از جمله مرکبات که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن که ۲۲۰هزار تن تولید کیوی است که بخش عمدهای از این تولیدات صادرات محور است.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد