مدیرکل امور عشایر استان ایلام عنوان کرد:

تولید هشت هزار و ۱۰۰ تن گوشت قرمز و سفید توسط عشایر ایلام

مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: عشایر این استان سالانه به طور میانگین هشت هزار و ۱۰۰ تن گوشت قرمز و سفید تولید و روانه بازارهای مصرف می کنند.
کد خبر: ۱۴۳۶۲۳۸

به گزارش جام جم آنلاین ایلام ؛ محمد جواد خانزادی با بیان اینکه ۷۰ درصد دام سبک استان در اختیار جامعه عشایری است، اظهار کرد: ۳۱ درصد محصولات پروتئینی استان از دام عشایری تولید می‌شود.

وی افزود: این قشر ۲۵ هزار و ۱۷۸ تن شیر، یک هزار و ۵۷۰ تن پشم و مو، ۴۶۵ تن روغن حیوانی، سه هزار و ۱۰۰ تن محصولات باغی، ۴۱ هزار تن محصولات زراعی و ۳۷۲ تن کشک در سال تولید می‌کنند.

خانزادی ارزش اقتصادی تولیدات و محصولات عشایر استان را بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال ذکر کرد.

وی یادآور شد: میزان دام در اختیار عشایر یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس، اراضی آبی متعلق به این قشر پنج هزار و ۹۲۱ هکتار و اراضی دیم نیز ۴۳ هزار و ۵۸۲ هکتار است.

خانزادی ادامه داد: عشایر مالک یک هزار و ۶۶۴ هکتار از باغات استان هستند و ۶۷۰ هکتار معادل ۶۰ درصد مراتع استان را در اختیار دارند.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام خاطرنشان کرد: عشایر استان ایلام ۳۵ درصد صنایع دستی و سوغات محلی استان را تولید می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها