جام جم آنلاین اصفهان؛ باقری تصریح کرد: حوادث فوق دقت نظر کسبه جهت اقدامات ایمنی و حفاظت اتصالات الکترونیک، عایق کاری، نصب فیوز مناسب، توجه به سیستم ارت، کلید محافظ جان و بررسی دورهای بیشتر را میطلبد. وی افزود : ۱۴ درصد از آتش سوزی ها نیز حاصل انباشت دود در دوکشها بوده است که کسبه باید اهتمام بیشتری در نظافت دودکشها داشته باشند.
۳۵ درصد کل حریقهای اماکن تجاری مربوط به رستورانها، طباخیها و فست فودیها بوده که لزوم نظافت دورهای هواکش و دودکش را در این صنوف بیشتر میکند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد