معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:

جوجه‌ریزی مرغ گوشتی قم در ۶ ماه دوم امسال ۲۰ درصد افزایش یافت

جوجه ریزی مرغ گوشتی طی ۶ ماهه دوم سال‌جاری در استان نسبت به مدت مشابه سال‌قبل ۲۰ درصد رشد کرد.
کد خبر: ۱۴۴۹۸۶۴

به گزارش جام جم آنلاین،منصور دیان اردستانی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به افزایش جوجه ریزی مرغ گوشتی در ۶ ماه گذشته در قم، گفت: این رشد جوجه ریزی که افزایش عرضه گوشت مرغ به بازار قم را درپی داشته و دارد با همراهی مرغداران و تشکل‌های طیور استان محقق شد و سازمان جهاد کشاورزی این روند رشد تولید را با قدرت بیشتر ادامه خواهد داد.

وی افزود: در همین خصوص در ۶ ماهه دوم سال‌جاری ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های مرغ گوشتی استان انجام شد، در حالی که سال گذشته در زمان مشابه این رقم پنج میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی صورت گرفته، برای افزایش ظرفیت مرغداری‌های مرغ گوشتی در استان قم تدابیر لازم اندیشیده شده‌است و سازمان جهاد کشاورزی قم در این رابطه از سرمایه گذاران با تسهیل فرآیند صدور مجوز، اختصاص زمین و اعتبارات بانکی حمایت می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها