مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران:

حدود ۱۰ هزار مسکن روستایی در مازندران ساخته شد

استاندار مازندران؛

روستاهای استان باید مولدساز باشند

استاندار مازندران گفت: روستاهای مازندران باید مولدساز باشند و در این راستا شرکت‌های تعاونی روستایی و دانش بنیان نقش مهمي ایفا می‌کنند.
کد خبر: ۱۴۷۲۰۲۰

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، جلسه اقتصاد روستا با حضور نوری استاندار ، مومنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی به همراه معاونین و مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری غرب در استانداری مازندران برگزار شد.

 

یوسف نوری با اشاره به اینکه دایره گستردگی اقتصاد روستا زیاد است اظهار کرد: این گستردگی به شناخت کامل از زیست بوم و فرهنگ مازندران بستگی دارد.

 استاندار مازندران با اشاره به نشان دادن ظرفیت های اقتصادی روستا در خانه های بوم گردی، افزود: متاسفانه ظرفیت‌های تولیدی، در خانه های بوم گردی دیده نمی شود، خانه‌های بوم گردی می بایست نمایشگاهی از ظرفیت های خوداشتغالی و درآمد‌زایی در روستا باشند.

 

نوری با تاکید بر اینکه روستاهای ما مولد نیستند اظهار کرد: پتانسیل های اقتصادی در صنایع دستی، گردشگری و کشاورزی باید در خانه های بوم گردی و آموزش های مناسب انعکاس داده شود و برای هر روستا براساس شرایط و اقلیم و توانایی آن باید یک بسته طراحی و به عنوان نمونه اجرا شود.

 

 وی با بیان اینکه پروژه‌ موفق در خرما کلا که با حضور رئیس جمهور شهید افتتاح شد نمونه خوبی است، گفت: برای کمک به طرح های اشتغال زایی تمام سعی خود را انجام می دهیم تا تسهیلات و منابع مالی تامین شده و ظرفیت اقتصادی به روستا اضافه شود.

  

استاندار مازندران افزود: در جهت توانمند‌سازی روستاییان در اشتغال، باید راه کسب درآمد آموزش داده شود و هر روستایی باید یک کارآفرین باشد.

 

نوری گفت: برای اقتصاد روستا مبانی نظری و مطالعاتی آن انجام شده و طرح‌های کاربردی، علمی و اجرای مناسب وجود دارد.

 

 وی با اشاره به اهمیت برند سازی محصولات، ادامه داد: برند سازی محصولات تولید شده و تشکیل تعاونی روستایی نقش مهمی در ایجاد زنجیره اقتصادی دارد.

 

استاندار مازندران افزود: نقش صندوق‌های تعاونی روستایی و عشایری با هدف پشتوانه حضور محصولات در بازارهای موجود و بازارهای مجازی بسیار حائز اهمیت است افزود: آموزش و ایجاد شرایط زیر ساختی و استفاده از دانش گروه‌های بازاریابی و متخصصین شبکه سازی برای کمک به این زنجیره تولید تا بازار باید در بسته های اقتصادی لحاظ شود.

 

نوری ادامه داد: کشاورز نباید با مشکلات ادارای دست به گریبان شود، ساز و کارهای دولتی باید از پروژه‌های روستایی حذف و چرخه تولید با مدیریت خود کشاورزان و ظرفیت‌های تعاونی ها انجام شود.

 

وی با بیان اینکه اعتبار به روستاهای مولد و به تولید کنندگان واقعی تعلق خواهد گرفت گفت: مهم‌ترین نکته در انجام طرح های اقتصادی، تمرکز تمام مجموعه‌های متولی و اجرا کننده طرح در بحث توانمند سازی کشاورزان در راه رسیدن به بازار و ایجاد زنجیره اقتصادی باید باشد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها