فراوری صحیح پسته مهمترین عامل حفظ كیفیت و افزایش صادرات است

یزد- به‌منظور افزایش کیفیت و رونق صادرات پسته دوره آموزشی ترویجی فراوری صحیح پسته و شیوه های کنترل آفلاتوکسین ویژه صاحبان صنایع تبدیلی ضبط پسته شهرستان خاتم برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۷۴۰۳۱

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاتم اظهار داشت: پسته يكی از مهمترين محصولات صادراتی غيرنفتی ايران می باشد و عمليات فراوری درست آن نقش مهمی در كيفيت اين محصول برای صادرات دارد.

حسین حیدری با اشاره به آغاز برداشت پسته از سطح 14 هزار هکتار از باغات بارور خاتم به اهمیت فراوری صحیح این محصول، در راستای حفظ كیفیت و افزایش صادرات تاکید کرد و افزود: صادرات پسته گامی موثر در راستای رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و توسعه کشاورزی پایدار می باشد. لذا ضرورت دارد فراوری این محصول به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خاتم با بیان ظرفیت و پتاسیل بالای شهرستان خاتم در حوزه کشاورزی، گفت: این شهرستان در بخش باغبانی با تولید ارقام مختلف محصول پسته، رتبه اول تولید استان را به خود اختصاص داده و با تولید بهترین و با کیفیت ترین پسته اکبری یکی از مهمترین قطب های تولید و عرضه این محصول در بازارهای داخلی و خارجی  است.

حیدری افزود: مهمترین ارقام پسته خاتم، رقم‌های احمدآقایی، اکبری، اوحدی وکله قوچی می باشد و هرات با تولید بهترین و با کیفیت ترین پسته اکبری یکی از مهمترین قطب های تولید این محصول   است.

از جمله توصیه های بیان شده جهت کاهش افلاتوکسین در مرحله فرآوری (ضبط پسته) شامل: افزایش سرعت و دقت عملیات فرآوری، خودداری از انباشتن میوه ها (پوست گیری شده یا نشده ) در ترمینال، رعایت نکات فنی در  شستشو و خشک کردن محصول در ترمینال فرآوری بود.

newsQrCode
برچسب ها: پسته فراوری یزد
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها