جام جم آنلاین - خوزستان، محسن ورجاوند ظهر امروز (یکشنبه 8 مهر) در تشریح این خبر گفت:: نظارتهای بهداشتی دامپزشکی از زمان جوجه ریزی در واحدهای پرورشی شروع میشود و تا عرضه در بازارهای مصرف ادامه می یابد که در این نظارتها بر اساس شیوهنامه و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور، عواملی که باعث بروز مخاطرات بهداشتی میشوند، مورد شناسایی و بررسی قرار میگیرند و جهت کنترل عوامل تهدید کننده بهداشت عمومی و امنیت غذایی، اقدامات لازم صورت میپذیرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول بیان کرد: از ابتدای سالجاری تا کنون نظارت بهداشتی دامپزشکی بر روی بیش از 7 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان توسط کارشناسان این اداره انجام شد .
وی با بیان اینکه در حال حاضر در سطح شهرستان دزفول 135 واحد پرورشی مرغ گوشتی، 3 واحد پرورشی بوقلمون گوشتی و 1 واحد مرغ تخمگذار فعال است، عنوان کرد: رعایت دقیق توصیههای دامپزشکی توسط مرغداران که مبتنی بر دستورالعملهای سازمان دامپزشکی است سبب ممانعت از بروز بیماریهای فراگیر و یا بیماری ها با تلفات بالا در سطح مرغداریها و جلوگیری از شیوع این گونه بیماریها می شود و زمینه را برای ارتقای سطح تولید و استحصال گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرفکنندگان فراهم میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد