به گزارش جام جم آنلاین، سید عماد شاهرخی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات استان افزود: این اراضی مربوط به شهرستان های خرمآباد، سلسله، دلفان، پلدختر، چگنی و دورود بود که رفع تداخل و تعیین تکلیف شد.
وی اظهار داشت: همچنین ۳۷ پلاک از اراضی استان رفع تداخل و هشت هزار و ۸۷۵ هکتار به عنوان اراضی غیرملی (مستثنیات) تثبیت شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآور شد: هدف از اجرای قانون ماده ۵۴ رفع موانع تولید و رقابتپذیر کشور، حل اختلاف بین اراضی ملی و غیرملی و در نتیجه اسناد تک برگ است که با اجرای رفع تداخلات این پلاکها کشاورزان میتوانند نسبت به تشکیل پرونده در اداره ثبت اسناد و املاک برای دریافت سند تک برگ اراضی خود اقدام کنند.
شاهرخی تاکید کرد: تسریع در تعیین تکلیف اراضی و رفع تداخلات پلاکهای ثبت شده برای حفظ منابع ملی و همچنین تکریم مالکان و بهرهبرداران در اولویت است که اعضای کارگروهها و کمیسیونها باید به طور جدی برای انجام این فرآیند تلاش کنند.
وی با بیان اینکه رفع تداخلات در واقع حذف اختلاف بین کشاورزان با دولت بر سر مالکیت زمین هاست، ادامه داد: حدود ۱۸۰ پلاک در حوزه رفع تداخلات اراضی لرستان تا سال ۱۴۰۱ بررسی شده بود، در حالیکه ظرف سه سال گذشته یک هزار و ۲۰۰ پلاک رفع تداخل شده است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه کمتر از ۳۰۰ پلاک باقیمانده تا پایان سال به اتمام میرسد، اضافه کرد: یک میلیون و ۹۰۰ هزار هکتار از مساحت ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار هکتاری استان بررسی و تثبیت مالکیت شده که نتیجه این اقدام، صدور سند و کاهش پروندههای ورودی به محاکم قضایی در راستای اختلافات بین دولت و مردم است.
شاهرخی اظهار کرد: همچنین در راستای رسیدگی به اراضی کشاورزی حدود ۵۳ هزار هکتار از اراضی ملی استان کسر و تحویل کشاورزان داده شد و در مقابل حدود ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی هم به نفع دولت برگشت خورد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه