نویدرضا فرهانی با اشاره به تولید بیش از هزار و ۷۰۰ تن قارچ در گلستان، اظهار کرد: در واحدهای تولید و پرورش قارچ خوراکی استان با توجه به تجهیزات کارگاه ها ۴ تا ۵ دوره در سال این محصول تولید می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان افزود: در هر دوره تولید قارچ حدود ۳ تا ۴ چین محصول انجام می شود که متوسط برداشت هر چین در هر طبقه ۴ تا ۵ کیلو است.
وی با اشاره به اینکه ۸۸ هزار متر مربع سطحی است که قارچ خوراکی در استان تولید می شود، بیان کرد: تعداد واحدهای تولیدی پرورش قارچ در استان ۱۵۸ کارگاه است.
به گفته مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان، دو نوع قارچ دکمه ای و صدفی در استان تولید می شود.
فرهانی یادآورشد: اهمیت توسعه قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد