در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بر همین اساس امروز در مقاله پیش رو قرار است در مورد کسانی که نباید پا به آب دریا یا استخر بگذارند مطالبی را با شما عزیزان در میان بگذاریم. سفر به کیش را میتوانید با اقامت در هتلهای لوکس و نزدیک به دریا تجربه کنید و از خدمات تفریحات آبی با حذف شنا کردن از برنامه سفر خود دنبال کنید. بر همین اساس به شما توصیه میکنیم برای اقامت در کیش به هتل پارسیان کیش سری بزنید. در ادامه هم با ما همراه باشید تا با بایدونبایدهای تجربه شنا کردن در آب دریا بیشتر شما عزیزان را آشنا کنیم.
در قدم اول پیش از هر چیزی باید بگویم شنا کردن در استخر با آب دریا بسیار متفاوت است. پس تصور اینکه چون شما در استخر بهراحتی میتوانید شنا کنید و این بار در آب دریا هم میتوانید تنی به آب بزنید امری بسیار اشتباه است. چون حجم آب استخر و آب دریا برای شنا کردن اصلاً موضوع قابلمقایسهای نیست.
اگر در فصل پاییز یا زمستان به کیش سفری داشتید به شما توصیه میکنیم پا به آب دریا نگذارید. چون در این فصل از سال بدن بسیار نسبت به فصل بهار و تابستان برای ابتلا به بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا ضعیفتر است. پس با شنا کردن در آب دریا خود را بیمار نکنید و اگر سرماخورده هستید این بیماری را تشدید نکنید. به شما توصیه میکنیم اگر گوش و ریه شما عفونی است اصلاً به استخر یا دریا نروید چون این کار سبب میشود که عفونت بدن شما چند برابر شود. حتی استفاده از گوشگیر و دماغ گیر هم در وارد نشدن آب به ریه و گوش شما بیتأثیر است و این بیماری را در بدن شما تقویت میکند.
بیماران پوستی بههیچوجه نباید پا به آب استخر و دریا بگذارند. به این خاطر که حجم کم آب استخر سبب مبتلا شدن سایر افراد میشود و آب دریا هم به دلیلی برای تشدید بیماری پوستیتان است. روند انتقال بیماریهای پوستی از طریق آب شدت بیشتری دارد پس بههیچوجه اگر به بیماریهای که در ادامه اشاره میشود مبتلا هستید در آب دریا شنا نکنید. شما با اقامت در هتل پارسیان کیش میتوانید از خدمات تفریحی ساحلی نهایت استفاده را ببرید.
اگر بیماری قلبی دارید و داروی خاصی استفاده میکنید به شما توصیه میکنیم بعد از اقامت در هتل پارسیان کیش تنها از خدمات تفریحی غیرآبی بهره بگیرید. چراکه آب سرد یا خیلی گرم حالت خونرسانی به اعضای بدن را متفاوت میکند و این فشار وارده برای قلب شما بسیار ضرر دارد؛ مثلاً آب خیلی سرد ممکن است سبب شک ناگهانی بدن شما شود و همین امر هم بهشدت فشارخون در بدن شما دامن بزند و شمارا مستعد سکته قلبی کند. به این قبیل افراد توصیه میشود بههیچعنوان در استخر در جکوزی و حوضچه آب سرد پا نگذارند چون بسیار برای آنها خطرساز است.
ترس و استرس ناشی از آب مانع از شنا کردن شما در آبهای کمعمق و زیاد میشود. ازآنجاییکه این فوبیا ریشه در کودکی افراد دارد نیاز است حتماً آن درمان شود و سپس پا به آب بگذارند. چون اگر با تدابیر ناآگاهانه قرار باشد ترس افراد از بین برود گاها فرد دچار شکهای عصبی میشود و در آب دریا یا استخر خطراتی او را تهدید میکند. این اتفاق علاوه بر اینکه صدمات روحی جبرانناپذیری را به فرد وارد میسازد، موجب برهم خوردن برنامهریزیهای سفر شما هم میشود.
ازآنجاییکه برخی از جراحیهای زیبایی نظیر عمل بینی شاید پیشپاافتاده به نظر بیاید باید بگویم بههیچعنوان شما بعد از عمل بینی خود نباید پا به آب استخر یا دریا بگذارید. چراکه این کار سبب تورم در ناحیه بینی شما میشود و حتی ممکن است سبب عفونت در بدن شما شود. بر همین اساس شما تا شش هفته بعد از عمل نباید به شنا کردن بپردازید. درباره کسانی که کاشت مو انجام دادهاند هم این امر صدق میکند و تا یک ماه بعد از کاشت مو نباید پا به آب بگذارند. چراکه گرافهای مو هم در قسمت گیرنده و هم در بخش اهداکننده پوست برای ترمیم به زمان کافی نیاز دارند.
همانطور که اشاره شد افرادی که بیماری پوستی دارند، سرماخورده هستند و یا بهتازگی عمل زیبایی انجام دادهاند برای مدتی از شنا کردن محروم هستند. البته بیماران قلبی عروقی و افراد مبتلابه فوبیای آب برای همیشه نباید پا به آب بگذارند مگر آنکه مشکل آن ها برای همیشه درمان شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد