یک مسئول مطرح کرد:

گردشگری غذا؛ پتانسیلی برای ماندگاری بیشتر گردشگران

مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: یکی از مسیر‌های کلیدی برای دستیابی به ماندگاری گردشگران، ورود به حوزه‌های جذاب و پُرپتانسیل مانند گردشگری غذا است.
کد خبر: ۱۵۰۴۵۶۵
گردشگری غذا؛ پتانسیلی برای ماندگاری بیشتر گردشگران
به گزارش جام جم آنلاین، مجید اجتماعی اظهار کرد: توسعه صنعت گردشگری در خراسان رضوی به ویژه تقویت زیرساخت‌های آن، نقش کلیدی در رشد اقتصادی و ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان دارد.
 
وی اضافه کرد: یکی از اهداف اصلی موسسه افزایش ماندگاری مسافران در استان است، زیرا این امر به طور مستقیم به رشد اقتصادی و بهره‌مندی بیشتر شهروندان از مزایای گردشگری منجر می‌شود.
 
مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی ادامه داد: یکی از مسیر‌های کلیدی برای دستیابی به این هدف، ورود به حوزه‌های جذاب و پُرپتانسیل مانند گردشگری غذا است.
 
اجتماعی عنوان کرد: خراسان رضوی به ویژه شهر مشهد، به واسطه جایگاه زیارتی و تاریخی‌اش دارای فرهنگ غذایی غنی و اصیل است. این میراث غنی با ارائه تجربیات فرهنگی و لذیذ، می‌تواند به عنوان محرک مهمی برای افزایش ماندگاری مسافران و رونق اقتصادی استان عمل کند.
 
مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی اظهار کرد: ما بر این باوریم که می‌توانیم با ارائه تور‌های غذا، کارگاه‌های آشپزی، معرفی رستوران‌های سنتی و مدرن و برگزاری رویداد‌های مرتبط، تجربه‌ای جذاب و ماندگار برای گردشگران خلق کنیم.
 
وی تصریح کرد: این امر علاوه بر افزایش درآمد‌های محلی، به معرفی و احیای فرهنگ غذایی اصیل استان نیز کمک خواهد کرد. در حال حاضر برنامه‌ریزی برای ایجاد یک مسیر گردشگری غذا در مشهد و معرفی غذا‌های بومی منطقه در دستور کار موسسه قرار دارد.
 
اجتماعی با اشاره به امضاء تفاهم‌نامه همکاری با موسسه پژوهشی علوم صنایع‌غذایی در نمایشگاه مشهد اینوکس اضافه کرد: این تفاهم‌نامه، همکاری علمی و اجرایی برای سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری غذا را هدف قرار می‌دهد و هدف اصلی ما توسعه این ظرفیت با آینده‌ای روشن است.
 
راه‌اندازی موزه تخصصی غذا در دستور کار است
 
مدیر موسسه گردشگری سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: این همکاری با اهدافی، چون جذب سرمایه‌گذار در پروژه‌های گردشگری غذا، مشاوره و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی موزه تخصصی غذا، هم‌افزایی برای ارتقای کیفیت خدمات در این حوزه و خلق پروژه‌هایی با اصالت فرهنگی و بازده اقتصادی صورت می‌گیرد.
 
وی گفت: موسسه پژوهشی صنایع غذایی، مجموعه علمی با نگاهی عالمانه به این موضوع است و در این تفاهم‌نامه مشارکت خواهد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها