رئیس گروه فنی ورزش و جوانان استان خبر داد

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان به پروژه سالن ۶۰۰۰ نفری کرمانشاه

خدمت بی‌وقفه زیر آسمان جنگ؛ روایت کادر درمان کرمانشاه از روزهای پر التهاب

در حمله ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی به کشورمان چند مرکز درمانی استان کرمانشاه مورد تجاوز قرار گرفت و خساراتی به این مراکز وارد آمد اما کادر درمان با تعهد و مسوولیت‌پذیری خود همچنان به فعالیت ادامه دادند و سنگر خدمت به مردم را رها نکردند.
کد خبر: ۱۵۰۹۱۸۱

جام جم آنلاین؛ صهیونیست‌ها که همواره اعلام کرده بودند به مراکز غیرنظامی و مردم عادی کاری ندارند اما در عمل خلاف این گفته‌هایشان را بارها ثابت کردند. این رژیم کودک‌کش به بیماران بیمارستان‌های کرمانشاه هم رحم نکرد و بیمارستان فارابی و درمانگاه شبانه روزی میانراهان صحنه را مورد حمله قرار داد و خساراتی هم به بیمارستان شهید رئیسی وارد کرد و همچنین سه دستگاه آمبولانس را از بین برد.

برای اطلاع از فعالیت‌های کادر درمان در طول جنگ ۱۲ روزه و همچنین خسارات وارده به حوزه سلامت استان با دکتر کیان ظهرابی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت و گویی را ترتیب دادیم.

لطفاً درباره حملات رژیم صهیونیستی به مراکز درمانی در استان کرمانشاه و وضعیت بیمارستان‌ها توضیح دهید.

دکتر ظهرابی: در این جنگ ۱۲ روزه، مراکز درمانی استان کرمانشاه از جمله بیمارستان فارابی و درمانگاه شبانه‌روزی میانراهان صحنه به طور مستقیم هدف حمله قرار گرفتند. همچنین بیمارستان شهید رئیسی بر اثر شدت موج انفجار آسیب دید و سه دستگاه آمبولانس از رده خارج شد.

اقدامات دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با این شرایط چگونه بود؟

از همان ساعات آغازین جنگ، کمیته بحران در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و ۲۷ بیمارستان استان، اعم از خصوصی، نظامی و دولتی، تشکیل شد تا سریع‌ترین و بهترین خدمات درمانی به مجروحان ارائه شود. ما بلافاصله ظرفیت بیمارستان‌ها را با افزودن هزار و ۵۰۰ تخت بستری افزایش دادیم، تمام مرخصی‌ها لغو شد و جراحی‌های غیرضروری به تعویق افتاد. همچنین ذخیره‌سازی دارو، سرم و تغذیه برای سه ماه آینده در دستور کار قرار گرفت.

چه تعداد مراجعات مجروحان به مراکز درمانی داشتید؟

در این ۱۲ روز، ۸۴۰ مورد مراجعه به مراکز درمانی داشتیم که از این میان، ۴۸۵ نفر مجروحان مستقیم جنگ بودند. سایر مراجعات، پیگیری‌های درمانی همان مجروحان بوده است. ۵۹ نفر از این بیماران در مراکز درمانی استان شهید شدند.

افرادی از کادر درمان استان نیز در این مدت آسیب دیدند؟

۸۵ نفر از کادر درمان، به ویژه در بیمارستان فارابی، بر اثر شدت موج انفجار دچار جراحات سرپایی شدند؛ مانند پارگی گوش و خراش‌های دست و صورت. فقط یک نفر نیاز به جراحی داشت. به تمامی پرستاران و پزشکان زحمتکش استان باید خسته نباشید و تقدیر ویژه گفت؛ آنها در این روزهای سخت مانند رزمندگان خط مقدم، پای کار و آماده بودند.

میزان خسارت وارده به بیمارستان‌ها چه اندازه برآورد شده است؟

بیمارستان فارابی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت دیده است که بخشی از آن، مثل آسیب به تجهیزات پزشکی که ارزش آنها حدود ۵۰ میلیارد تومان است، هنوز به طور دقیق برآورد نشده. درمانگاه شبانه‌روزی میانراهان صحنه نیز به صورت کامل تخریب شده و تنها خسارت سازه‌ای آن ۱۵۰ میلیارد تومان برآورد شده است. خوشبختانه پس از حمله، بیماران آی‌سی‌یو به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شدند و خدمات درمانی ادامه یافت. همچنین بیماران درمانگاه میانراهان به مدرسه‌ای در نزدیکی منتقل شدند و خدمات درمانی در منطقه قطع نشد.

وضعیت بیمارستان شهید رئیسی و آمبولانس‌ها چگونه است؟

بیمارستان شهید رئیسی دچار ریزش شیشه‌ها بر اثر شدت انفجار شده و سه دستگاه آمبولانس از رده خارج شده‌اند. برای این خسارت‌ها هنوز برآورد مالی دقیقی انجام نشده است.

 در پی تجاوز رژیم صهیونیستی از بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ به کشورمان ۶۶ نفر در استان کرمانشاه به درجه رفیع شهادت نائل شدند و ۵۳۲ نفر نیز مجروح گردیدند.

پس از استان تهران بیشترین شهید در استان کرمانشاه تقدیم ایران اسلامی شده است.

بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به ایران جمعی از فرماندهان ارشد نظامی، دانشمندان و افراد غیر نظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.

طبق اعلام رسمی، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، دکتر محمد مهدی طهرانچی، دکتر فریدون عباسی، دکتر سیدامیر حسین فقهی، دکتر عبدالحمید مینوچهر، دکتر محمدرضا ذالفقاری و دکتر مطلبی‌زاده از چهره‌های صاحب نامی بودند که در جنایت رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند.

ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.

بعد از ۱۲ روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اسلامی و جنگ ۱۲ روزه، با سربلندی مردم و نیروهای مسلح کشورمان پایان یافت، جنگی که دشمن صهیونی بر ما تحمیل کرد اما بار دیگر اتحاد و همدلی مردم ایران را به نمایش گذاشت و همین یکدلی و انسجام، پیروزی را برای ایران رقم زد.

پس از توقف جنگ تحمیلی، امیر سرلشکر حاتمی فرمانده کل ارتش در پیامی تاکید کرد: در این مصاف نابرابرِ حق در مقابل رژیم متجاوز و باطل صهیونی که با حمایت همه‌جانبه استکبار قد علم کرده بود، هم‌رزمان شجاعم در ارتش جمهوری اسلامی ایران طی ۱۲ روز نبرد مقتدرانه‌ که تکریم ایران و ایرانی را در جهان برانگیخت، در وحدت و انسجامی بی‌نظیر با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، حافظان امنیت در فرماندهی کل انتظامی و پشتیبانی متخصصان و دانشمندان ارجمند وزارت دفاع، در اقداماتی هم‌افزا در حوزه پدافند و آفند، تمام قامت و سربلند، تحت هدایتِ فرماندهی فرمانده معظم‌کل‌ قوا ایستادند و خون پاک و جراحت بدنشان، گواه تحقق شعار ارتش فدای ملت شد.

 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها