با مصرف اندکی از این ادویه کالری کمتری دریافت کنید

محققان دریافتند که افزودن ادویه بیشتر به وعده‌های غذایی می‌تواند راهی شگفت‌انگیز و ساده برای کاهش میزان مصرف غذا باشد.
کد خبر: ۱۵۱۰۰۸۵
با مصرف اندکی از این ادویه کالری کمتری دریافت کنید
به گزارش جام جم آنلاین، محققان دانشگاه ایالتی «پنسیلوانیا» اظهار کردند: وعده‌های غذایی کمی تندتر به افراد کمک خواهد کرد تا آرام‌تر غذا بخورند و کالری کمتری مصرف کنند بدون اینکه از لذت غذا خوردن آنان کم شود. 
 
هدف این تحقیق به رهبری پیج کانینگهام، محقق فوق دکتری علوم تغذیه از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا و گروه پژوهشی وی درک این موضوع بود که آیا اضافه کردن کمی ادویه به اندازه‌ای که قابل توجه باشد، اما نه آنقدر زیاد که غذا ناخوشایند شود، می‌تواند بر سرعت خوردن و میزان غذای مصرفی افراد در طول وعده غذایی تاثیر بگذارد یا خیر.
 
کانینگهام گفت: می‌دانیم وقتی افراد هنگام غذا خوردن سرعت خوردن را کم می‌کنند، تمایل به مصرف مواد غذایی کمتری دارند بنابراین فکر کردیم، اگر بتوانیم از مقدار کمی ادویه برای کاهش طبیعی سرعت غذا خوردن افراد استفاده کنیم، چه نتیجه‌ای حاصل خواهد شد.
 
گروه پژوهشی برای آزمایش این ایده، سه آزمایش با حضور ۱۳۰ شرکت‌کننده بزرگسال انجام داد. برای هر فرد یکی از دو غذای محبوب، چیلی گوشت یا تیکا ماسالای مرغ هندی در دو نوع با تندی اندک یا کمی تند سرو شد. برای کنترل میزان تندی، محققان با دقت مقدار پاپریکای تند را در دستور پخت‌ها تنظیم کردند و در عین حال مشخصات طعم را مشابه نگه داشتند.
 
وعده‌های غذایی در محیط آزمایشگاهی سرو شدند و غذا خوردن شرکت‌کنندگان ضبط شد. این ضبط غذا خوردن به محققان اجازه داد تا مدت زمان صرف غذا توسط افراد، سرعت غذا خوردن آنان (به گرم در دقیقه)، اندازه لقمه‌هایشان و تعداد دفعات لقمه گرفتن را اندازه‌گیری کنند. آنان همچنین از شرکت‌کنندگان پرسیدند که قبل و بعد از غذا چقدر احساس گرسنگی می‌کنند و چقدر غذا را دوست دارند.
 
نتایج واضح بود؛ افرادی که غذا با طعم تندتر مصرف کردند، آهسته‌تر غذا می‌خوردند و در نهایت غذای کمتر و کالری کمتری نسبت به افرادی دریافت کردند که غذا‌ها با طعم تندی کمتر مصرف می‌کردند. با این حال، آنان احساس رضایت کمتری نداشتند و لذت آنان از غذا به همان اندازه زیاد بود.
 
جان هیز، استاد علوم غذایی در دانشگاه ایالتی «پنسیلوانیا» و محقق ارشد این تحقیق گفت: نتایج نشان می‌دهد که استفاده از فلفل چیلی می‌تواند استراتژی ساده و عملی برای کمک به کاهش میزان غذای مصرفی ما باشد. تند کردن غذا مشکلی ایجاد نخواهد کرد، زیرا فقط کمی تندی می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.
جالب اینجاست که محققان همچنین دریافتند، افراد با وعده‌های غذایی تند، آب بیشتری نمی‌نوشند و این ایده را رد می‌کند که آنان به جای غذا، با آب سیر می‌شوند و رتبه‌بندی اشتهای آنان قبل و بعد از غذا خوردن تقریبا یکسان باقی ماند، چه غذا تند و چه با فلفل اندکی همراه بود.
 
کانینگهام توضیح داد: به نظر می‌رسد غذای تندتر، فرآیند خوردن را کندتر خواهد کرد و این مورد به مغز کمک می‌کند تا سیگنال سیری را دریافت کند. وقتی افراد آهسته‌تر غذا می‌خورند، غذا مدت بیشتری در دهانشان باقی می‌ماند که ممکن است احساس سیری و رضایت را افزایش دهد.
 
این ایده با نتایج تحقیقات دیگری مطابقت دارد که نشان می‌دهند، آهسته غذا خوردن که گاهی اوقات ناشی از غذا‌های سفت‌تر یا با بافت بیشتر است می‌تواند منجر به کاهش مصرف غذا شود.
 
در این آزمایش توسعه دقیق دستور پخت نیز نقش داشت، زیرا چندین دفعه آزمایش طول کشید تا سطح تندی به اندازه کافی مناسب شود یعنی به اندازه کافی قوی باشد تا بتواند رفتار را تغییر دهد، اما همچنان خوشمزه باقی بماند.
 
سایت ساینس گزارش کرد، این گروه تحقیقاتی قصد دارد در آینده بررسی کند که چگونه غذا‌های تند ممکن است بر سایر رفتار‌های غذایی، مانند میان وعده نیز تاثیر بگذارند.
 
به‌طور خلاصه، اضافه کردن مقدار کمی فلفل چیلی به وعده غذایی شما نه فقط می‌تواند طعم آن را بهتر کند، بلکه می‌تواند به شما کمک کند تا کمی کمتر غذا بخورید و به همان اندازه احساس سیری کنید.
 
نتایج این تحقیق در نشریه «کیفیت و ترجیح غذا» (Food Quality and Preference) منتشرشده است.
newsQrCode
برچسب ها: کالری ادویه کمتر
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها