سالانه ۶ هزار تن ماهی پرواری در همدان تولید می‌شود

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: سالانه ۶ هزار و ۲۴۰ هزار تن ماهی پرواری شامل قزل آلا و کپور از مزارع این استان تولید و روانه بازارهای فروش می شود.
کد خبر: ۱۵۱۰۷۴۲

به گزارش جام جم آنلاین همدان، محمدکرم مرادی اظهار داشت: ۴۹۵ مزرعه فعال دراین استان وجود دارد، که ۲۷۶ واحد ماهی سردابی و ۱۷۵ واحد ماهی گرمابی است.

وی با اشاره به فعالیت مزارع تکثیر و حد واسط در همدان اظهار داشت: سال گذشته ۲۳ میلیون بچه ماهی در این استان تولید شده است.

مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان همدان سرانه مصرف ماهی در این استان را ۹ کیلوگرم ذکر کرد و افزود: سرانه مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم و در دنیا ۲۳ کیلوگرم است.

مرادی خاطرنشان کرد: در مزارع پرورش ماهی همدان یک هزار و ۲۵۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال دارند و بیشترین واحد پرورش ماهی در شهرستا نهاوند واقع شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها