
به گزارش جام جم آنلاین همدان، سید حسین خوانساری اظهار داشت: کاهش درصد سبوسگیری به ۱۰ درصد، علاوه بر افزایش کیفیت نهایی آرد سنگک، بهبود بافت خمیر، ارتقای ارزش تغذیهای و افزایش پایداری نان در زمان ماندگاری منجر میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان افزود: از این پس تمام کارخانجات آردسازی استان موظفاند عنوان «آرد با ۱۰ درصد سبوسگیری» را روی کیسههای آرد سنگک درج کنند و تولید آرد با فرمول قبلی (۱۲ درصد سبوسگیری) متوقف شده است.
خوانساری این اقدام را گامی مهم در استانداردسازی کیفیت آرد و ایجاد وحدت رویه در زنجیره تولید نان دانست و افزود که از تاریخ یادشده، فقط آرد با درصد سبوسگیری جدید در کارخانجات استان تولید و عرضه خواهد شد.
در پایان و بر اساس ابلاغیه سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آرد با ۱۰ درصد سبوسگیری نیز تعیین و به دستگاههای استانی ابلاغ شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بررسی راهکارهای برونرفت از چالشهای فرهنگی در گفتوگو با دکتر حامد حاجیحیدری، جامعهشناس