در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش روز پنجشنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان البرز گفت : ماموران پلیس فتا پس از آنکه در جریان یک پرونده اخاذی اینترنتی قرار گرفتند، بلافاصله رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی اظهارداشت: روز گذشته یکی از شهروندان با در دست داشتن شکوائیه ای به این پلیس مراجعه و گفت که در تاریخ 10 اسفند سال گذشته از طریق اینترنت با زنی آشنا شدم که از همین طریق قرار عقد موقت نیز بین ما گذاشته شد.
شاکی افزود: با این زن از طریق تلفن سه الی چهار روز تماس تلفنی داشتم تا اینکه از من درخواست کرد تا تصاویر و فیلم های شخصی خود را در اختیار او قرار دهم و من نیز این کار را انجام دادم و به محض اینکه تصاویر و فیلم ها به دستش رسید گفت که من مرد هستم و اگر مبلغ یک میلیون ریال به حسابی که می دهم واریز نکنی تصاویر و فیلم های تو را در اینترنت منتشر می کنم و من نیز جهت حفظ آبرویم ، مبلغ مورد نظر را به حساب متهم واریز نمودم.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان البرز گفت: با بررسی های به عمل آمده و انجام تحقیقات تکمیلی مشخص شد که فرد اخاذ یک زن می باشد و پس از دست یافتن به عکس های محرمانه شاکی ، خود را مرد معرفی کرده تا با این ترفند بتواند نقشه خود را عملی کند.
سرهنگ یارندی افزود: با توجه به اظهارات شاکی ماموران بلافاصله با انجام کارهای اطلاعاتی و فنی – پلیسی مشخصات متهم به نام «ش – ب» با نام مستعار «سپیده» را شناسایی و با توجه به اینکه محل سکونت نامبرده در شهر تهران بود با هماهنگی مقام قضایی و با همکاری و تعامل پلیس فتا تهران بزرگ متهم طی یک عملیات پلیسی منسجم دستگیر و به دلیل تعدد و کثرت شکات ، متهم جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی به اعمال مجرمانه اش ، به مراجع قضایی معرفی شد.
توصیه های معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان البرز به شهروندان:
1- به دوستی های اینترنتی اعتماد نکنند و یقین داشته باشند که شیادان ، اخاذان و کلاهبرداران حرفه ای با گستراندن دام های اینترنتی در کمین آنها نشسته اند تا از آنها سوء استفاده های مالی و اخلاقی ببرند.
2- در صورت استفاده یا عضویت در شبکه های اجتماعی هرگز مشخصات محرمانه خود ، به ویژه عکس های شخصی و خانوادگی خود را در اختیار افراد غریبه و کسانی که اعتماد به آنها ندارند قرار ندهند.
3ـ با کسانی که از طریق اینترنت و شبکه های اجتماعی ملاقات می کنید، تماس تلفنی نگیرید و یا قرار ملاقات نگذارید.
4- شهروندان به این نکته توجه داشته باشند که افرادی که با آنها از طریق اینترنت ارتباط برقرار می کنند هرگز حقایق را آنگونه که هست بیان نمی کنند و همواره به دنبال این هستند که از طریق دروغ نظر دیگران را به خود جلب کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود