علی محرر روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: برداشت این مقدار برگ سبز چای در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 65 درصد بیشتر است.
وی ارزش اقتصادی این میزان برگ سبز چای را 27 میلیارد ریال عنوان کرد.
رییس سازمان چای ادامه داد: با برداشت سه هزار تن برگ سبز چای 670 تن چای خشک در کارخانه های چایسازی گیلان و مازندران تولید شده است.
به گفته محرر حدود 180 کارخانه چای در استان های گیلان و مازندران کار عمل آوری و تبدیل برگ سبز چای به چای خشک را بر عهده دارند.
وی بیان کرد: در فصل زراعی گذشته 110 هزار تن برگ سبز چای به ارزش 506 میلیارد ریال برداشت که از این مقدار برگ سبز چای 25 هزار تن چای خشک تولید شد.
استان های گیلان و مازندران دارای 32 هزار هکتار باغ چای هستند و حدود 60 هزار خانوار به امر چایکاری اشتغال دارند.
برگ سبز چای همه ساله در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه برداشت می شود.
حدود 180 کارخانه چای در استان های گیلان و مازندران کار عمل آوری و تبدیل برگ سبز چای به چای خشک را بر عهده دارند.
باروتی، ممتاز، شکسته، قلم و شکسته قلم از انواع چای خشک تولیدی ایران هستند.
قیمت هر کیلوگرم برگ سبز چای درجه یک در سال جاری 9 هزار ریال و برگ سبز درجه دو پنج هزار ریال تعیین شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد