تقویت تمرکز با مصرف غذاهای لطیف

یک متخصص طب سنتی ایران با بیان این که مصرف برخی از غذاهای لطیف باعث تقویت عملکرد مغز می‌شود به دانش‌آموزان و دانشجویان توصیه کرد: غذاهایی مانند حریره بادام، شله‌زرد و زرده‌تخم‌مرغ به صورت عسلی آب‌پز یا نیمروشده برای مصرف در ایام امتحانات مناسب است، به طوری که افزودن مقدار متعادلی دارچین و زعفران به این غذاها در عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک‌کننده خواهد بود.
کد خبر: ۵۶۴۵۴۲

دکتر مجید انوشیروانی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر رعایت رژیم غذایی مناسب در ایام امتحانات توضیح داد: بهتر است دانش‌آموزان و دانشجویان در روزهای نزدیک به آزمون از خوراکی‌هایی استفاده کنند که به ‌آسانی هضم‌شده و در دستگاه گوارش ایجاد سنگینی و کندی نکنند تا فشار زیادی به روی سیستم گوارش به وجود نیاید.

وی گفت: در دانش تغذیه طب سنتی به غذاهایی که برای هضم و جذب همچنین دفع فضولات آنها، به نیروی زیادی لازم نباشد غذاهای لطیف گفته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها